Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Για τους αθέους

Ξεκινάω να γράφω αυτό το άρθρο ορμώμενος από μία συζήτηση που είχα χθές με έναν γνωστό μου άθεο, αλλά καλό άνθρωπο στις πράξεις του.

 Πραγματικά πρέπει να πώ και στους απλά αθέους, αλλά και στους φανατικούς αθέους - εκμεταλλευτές του Δαρβίνου και τους ημι-επιστήμονες, τους παραχαράκτες της γνήσιας επιστήμης, τους ακατατόπιστους κοινωνιο-λόγους, τους αδίστακτους και αμοραλιστές πολιτικούς, που εγκληματούν καθημερινά «εν ψυχρώ» «εις βάρος» του ανθρώπου, «εν ονόματι» του Δαρβίνου ότι είναι καιρός να ξυπνήσουν από τον λήθαργό τους.

 Σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου, η ζωή εμφανίστηκε κάποια στιγμή... τυχαία, από μία...«σούπα» ανόργανων υλικών - κι έδωσε στην αρχή, οργανισμούς απλούς, που αποτελούνταν από ένα κύτταρο. Απ’ αυτούς τους μονοκύτταρους οργανισμούς, με την «φυσική τυχαία επιλογή» και τον αγώνα για την ύπαρξη και μετά από μια μεταβατική εξελικτική διαδικασία, που είχε σταθερό σκοπό την βελτίωση του είδους και η οποία κράτησε εκατομμύρια χρόνια, προήλθαν από το ένα μέρος τα φυτά και από το άλλο τα ζώα. Από τα τελευταία δε - εξελισσόμενοι ολοένα - φτάνουμε στον... άνθρωπο!!! Άρα οι βασικές του αρχές, ήταν η... φυσική τυχαία επιλογή και ο... χρόνος!!!

 Όμως, ο ίδιος ο Δαρβίνος, δεν είπε ποτέ καθαρά, ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο, όπως υποστηρίζουν οι άθεοι υλιστές και οι απληροφόρητοι, διότι δεν είχε ποτέ αποδείξεις ή τεκμήρια.

 Άλλωστε στα τέλη της ζωής του, αυτός ο αναστατωμένος, αμφιταλαντευόμενος, θολωμένος, ακατάστατος, εγωιστής και πεισματάρης «θεϊστής», μετανόησε για τις ιδέες του κι επέστρεψε στην πίστη προς την Αγία Γραφή, συνειδητοποιώντας το γεγονός ότι θα βρεθεί στην αιωνιότητα και θα παρουσιασθεί ενώπιον του Δημιουργού Θεού.

 Οι πολλοί σύγχρονοι άθεοι υποστηρικτές του, μας λένε ότι δε μπορεί ο άνθρωπος να πιστέψει στο Θεό, διότι μία τέτοια πίστη, δεν είναι επιστημονική, αφού δε μπορούμε να την κατανοήσουμε με το λογικό μας (λες και μπορεί το δικό μας μικρό και πεπερασμένο λογικό, να συλλάβει τον Άπειρο, Πάνσοφο, Παντέλειο και Παντοδύναμο Θεό).

 Σήμερα, δεχόμαστε - χωρίς συζήτηση - επιστημονικές υποθέσεις, που ευχαριστούν την ακοή μας, εντυπωσιάζουν τη σκέψη και πολλές φορές ικανοποιούν τέλεια την υλιστική μας κοσμοθεωρία.

 Έτσι, κατά καιρούς από επιστημονικούς παράγοντες ή ημιεπιστήμονες - οι οποίοι στερούνται κύρους - ή απλούς επιφυλλιδογράφους ή ανειδίκευτους δημοσιογράφους, προβάλλονται ορισμένα ευρήματα, για ν’ αποδειχθεί η καταγωγή του ανθρώπου από τον... πίθηκο ή, όπως τελευταία υποστηρίζουν, ότι ο πίθηκος μπορεί να κατάγεται από τον...άνθρωπο!!!

 Οι άθεοι εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τη θεωρία του Δαρβίνου, με τη σχιζοφρενική, εγκληματική και αντιανθρωπιστική λογική και πολιτική του καπιταλισμού, του νιτσεϊσμού, του άθεου μαρξισμού, του φασισμού και του ναζισμού και αποφάσισαν, πως δεν πρέπει να φροντίζουμε για τους φτωχούς, ούτε να προάγεται η κρατική μέριμνα για παιδεία και για ιατρική περίθαλψη (η φροντίδα - έλεγαν - για τους αρρώστους και την κοινωνική πρόνοια, είναι... εκβιασμός της φυσικής επιλογής!!!).

 Έτσι οι πόλεμοι, οι γενοκτονίες, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κατα-πίεση, η εκμετάλλευση και η εξόντωση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, γίνονταν, εξακολουθούν να γίνονται και να θεωρούνται κάτι το φυσικό, το απαραίτητο και το χρήσιμο - δήθεν - για την... πρόοδο της κοινωνίας.

 Δυστυχώς - γι’ αυτούς - δε θέλουν να δεχθούν την απλή, την καθαρή, την κρυστάλλινη και θεόπνευστη αλήθεια, που καμιά επιστήμη δεν κλόνισε έως σήμερα και ούτε πρόκειται να κλονίσει.

 Πίσω από την οποιαδήποτε εξέλιξη είναι η σκέψη, η θέληση μιας Υπέρτατης, θείας, κατευθυντήριας Διάνοιας, η οποία δρά ακατάπαυστα κι όχι με απρόσωπες, ασύνειδες ενέργειες ή δυνάμεις.

 Το φυσικό Σύμπαν είναι μια Σκέψη και προϋποθέτει και απαιτεί Έναν που σκέπτεται, που κατευθύνει την ζωή και τη συμπεριφορά των ζωικών συστημάτων και που δε μπορεί να εξηγηθεί με τις επιστημονικές δοξασίες.

 Η αληθινή αλήθεια, συνοψίζεται στις οκτώ λέξεις του θεόπνευστου Ψαλμωδού: «Αυτός είπε κι εγεννήθησαν, Αυτός ενετείλατο κι εκτίσθησαν» (Ψαλμ. λβ. 9)

 Η αλήθεια - ότι ο άνθρωπος πλάστηκε από το Θεό - φαίνεται και από τα αριθμογράμ-ματα της Ελληνικής γλώσσας.


 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ=70+1+50+9+100+800+80+70+200=1380

ΙΕΡΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ =116+1264=1380