Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Φοβερές αποκαλύψεις: Γιατί 23% ΦΠΑ; Τι σημαίνει ο αριθμός 23 για τους σατανικούς τοκογλύφους όλων των χωρών;

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί θέλουν να μπαίνει 23% ΦΠΑ σε όλα τα είδη;

Άς τους κάνουμε μιά πλάκα: Άς ζητήσουμε 24% ΦΠΑ....να είστε σίγουροι ότι οι δανειστές-τοκογλύφοι-σιωνσιτομασονοπαπάρες δεν θα το δεχθούν, διότι ο αριθμός 24 δημιουργείται από τον τρείς φορές επαναλαμβανόμενο αριθμό 8, δηλαδη 8χ8χ8=24, ο οποίος αριθμός 888 βγαίνει από τα αριθμογράμματα του ονόματος ΙΗΣΟΥΣ, όπου Ι=10, Η=8, Σ=200, 0=70, Υ=400, Σ=200.

Τι σημαίνει ο αριθμος 23 για τους σατανόδουλους; Πάρτε τον αριθμό 23, διαιρέστε το 2 διά του 3 και δείτε ότι βγάζει 0,666.

Ο αριθμός 666 τι συμβολίζει;
Η ρουλέτα έχει 36 αριθμούς και το μηδέν, 6 εξάρια δηλαδή. Αν προσθέσετε αυτούς τους αριθμούς, το 1, το 2, το 3, το 4, το 5, το 6, το 7….. και το 36, το άθροισμά τους θα σας δώσει τον αριθμό του αντίχριστου!!! το 666.


 Ήταν παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1994, όταν αποκαλύπτεται η δράση των περίφημων «σατανιστών της Παλλήνης», της ομάδας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, διαπράττοντας δολοφονίες, στο όνομα του Σατανά.

Όταν αποφυλακίστηκε το ένα μέλος της ομάδος των σατανιστών φορούσε μπλούζα με τον αριθμό 23! Δεν είχε άλλη μπλούζα να φορέσει; Φυσικά είχε. Απλά οι σατανόδουλοι έδειξαν την δύναμή τους για άλη μια φορά.


Στα 52 τραπουλόχαρτα υπάρχουν 52 δαίμονες, που κατέστρεψαν εκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές (δεν χρειάζεται βέβαια, εδώ, σ’ αυτό το βιβλίο ν’ απαριθμήσουμε τους δαίμονες!!!).



Και τα σύμβολα της τράπουλας, κρυπτό-μενα με μεγάλη επιμέλεια δείχνουν την πορνεία!!!

·         Το σπαθί, δείχνει την έδρα και τα γεννητικά όργανα του άνδρα!!!

·         Η κούπα, δείχνει τα στήθη και το γεννητικό όργανο της γυναίκας!!!

·                   Το μπαστούνι, δείχνει ότι αποτελείται από το σύμπλεγμα γεννητικών οργάνων γυναίκας και άνδρα.

·                   Το καρώ, είναι στην πραγματικότητα δύο εφαπτόμενα τρίγωνα, τα οποία Αν μετατοπιστούν το ένα μέσα στο άλλο, θα έχουμε την Εβραϊκή πεντάλφα!!!

·                   Το σπαθί είναι σε σχήμα σταυρού, για να ξεφτιλίζεται ο σταυρός.

·                   Τα χαρτιά της τράπουλας πολλές φορές ανοίγονται πάλι σε σχήμα σταυρού!



Ξυπνάτε όλοι εσείς οι ανεγκέφαλοι και άμεσοι συνεργάτες του διαβόλου.

·                   Πώς περιμένετε ΟΡΕ να δείτε προκοπή εσείς και τα παιδιά σας; Πάνω στα κεφάλια σας, στα κεφάλια των παιδιών σας και στα κεφάλια των παιδιών των παιδιών σας πέφτει η  ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ των Εβραίων που σταύρωναν τότε τον Χριστό κι έλεγαν τα αίμα του πάνω μας και πάνω στα παιδιά μας και πάνω στα παιδιά των παιδιών μας!!!




Ξύπνα λαέ!!!



Ο προσωπικός αριθμός του κάθε ανθρώπου στον πλανήτη θα είναι 18ψήφιος 3Χ6=18, με διεθνή αρχικό αριθμό, φυσικά τον τριψήφιο 666, δηλαδή πάντοτε τα 3 εξάρια μπροστά μας, αυτός θα είναι ο αριθμός μας, η προσωπικότητά μας. Αυτός ο προσωπικός 18ψήφιος αριθμός θα είναι ο λογαριασμός τραπέζης, ασφάλισης, σύνταξης, ταυτότητας κλπ.



Όλα τα τρόφιμα έχουν χαραγμένο πάνω τους με bar code το 666.



Και φυσικά θα σας αποδείξουμε με σχήματα, γιατί είμαστε σίγουροι γι’ αυτό, όσο κι αν το έκρυψαν επιμελώς, οι σατανόδουλοι.



Απίστευτο, αλλά αληθινό.



Δυστυχώς όλη η γη - ακόμη και η Ελλάδα - κυβερνιέται, από δουλοσιωνιστομασονικο-σατανικοανοητοπολιτικά σκουπίδια!!! Και είναι παντού. Ακόμη κι όταν πεθαίνει κάποιος από τους δικούς τους κάθονται δίπλα του έξι - έξι!



Προσπαθούν συνέχεια να μας βάλουν τον αριθμό έξι (6) στην ζωή μας, για να μη τον φοβόμαστε. Π.χ. 6 κουτάκια μπύρες, 6 κουτάκια αναψυκτικά, 6 γάλατα, πάντοτε 6 προϊόντα μαζί!!! 36 δόσεις στα καταναλωτικά προϊόντα… Ακόμη και τις δηλώσεις, τις οποίες υπογράφουμε όλοι μας, δεν είναι πια του νόμου 105, αλλά του νόμου 666!!! Ναι!!! Ναι!!! διότι θα παρατηρήσετε, ότι είναι του νόμου 1599, που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 1986. Δηλαδή:

·         Αριθμός νόμου: 1599=1+5+9+9=24=2+4=6

·         Μήνας Ιούνιος άρα 6ος μήνας του έτους=6

·         Έτος 1986=1+9+8+6=24=2+4=6

Ακόμη και οι στήλες των εφημερίδων είναι έξη!!! Όσο για το νέο τηλεπαιχνίδι, του σατανά και του επιτελείου του, το λεγόμενο bar, το γράμμα b εύκολα το μετέτρεψαν σε τρία εξάρια!!!



b=666!!!



Δεν είμαστε αριθμολάτρες εμείς, ούτε χανόμαστε όσο υπάρχει η Εκκλησία η κιβωτός της σωτηρίας, διότι δεν έχει κανένας τη δύναμη και το ανάστημα να την αμφισβητήσει και να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της και διότι έχει Άτρωτο Αρχηγό, που θα είναι μαζί της μέχρι της συντέλειας του αιώνος.



Εμείς, λοιπόν, λέμε ναι στην αληθινή πρόοδο, ναι στην παράδοση, ναι στην ευημερία του λαού.



Αυτοί είναι επικίνδυνοι σατανολάτρες:

·         Που κατασκευάζουν αντιπάλους στα πρόσωπα της Ορθοδοξίας, του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής γλώσσας.

·         Που προσπαθούν να ισοπεδώσουν τις ευαισθησίες και την εθνική συνείδηση του λαού.

·         Που θέλουν να διχάσουν το λαό: σε «προοδευτικό» κράτος ή σε «οπισθοδρομική» Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία.

·         Που θέλουν να χωρίσουν τα έθνη, τις οικογένειες, την Εκκλησία… ολόκληρη την ανθρωπότητα.

·         Που προσπαθούν να δείξουν υπακοή στον αντίχριστο και τους συνεργάτες του και μέσω διάφορων εξαγγελιών, προσπαθούν να «περάσουν» πολλά μηνύματα τυφλής υπακοής και συνέχισης του διαβολικού σχεδίου, για την παγκόσμια δικτατορία.



Οι δε διαφημίσεις γενικά, που προβάλλονται ασταμάτητα, κάνουν πλύση εγκεφάλου, παραπλανούν την ανθρωπότητα, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας μέχρι σήμερα, με πρώτο... διαφημιστή βέβαια το διάβολο, που διαφήμισε την ομορφιά, τη γλυκύτητα και την... «θεϊκή» δύναμη του απαγορευμένου καρπού και σχεδόν όλες οι ξένες διαφημίσεις, μεταδίδουν μηνύματα, σε όλους τους σατανιστές.



Το νέο CD γνωστής «καλλιτέχνιδας» διαφημίζεται και να!!! Εκεί και ο αριθμός 1656=18=3χ6!!!! Για να μας δείξει από ποιόν χρηματοδοτείται!!!



Σε άλλη διαφήμιση χορεύει ο νεαρός το χριστουγεννιάτικο τραγούδι κι ένας... περίεργος μαλλιάς με κιθάρα, που συμβολίζει το διάβολο, τον κοιτάει χαζά. Ξαφνικά ο μαλλιάς ξεκινάει να παίζει κιθάρα και ο νεαρός χορεύει στους ρυθμούς, τού... μαλλιά-διαβόλου!!! Έτσι θα μας «βαράει το ντέφι» ο διάβολος κι εμείς έτσι θα χορεύουμε στο μέλλον, αν τον ακολουθούμε.



Έρχομαι. λέει ο αντίχριστος, μέσα από συχνά μεταδιδόμενη - τώρα τελευταία - από την τηλεόραση, σατανική διαφήμιση, που έχει σαν σήμα το κόκκινο εξάρι!!! Πώς είστε εσείς; Ρωτάει ο αντίχριστος τους σατανικούς συνεργάτες του, μέσα από την ίδια διαφήμιση.

Είμαι δίπλα, λέει ο αντίχριστος!!!



Αφήστε τις κραυγαλέες σατανικές διαφημίσεις, με τα αλκοολούχα ποτά, που τις καταλαβαίνει κι ένα μικρό παιδί.



Γέμισαν, επίσης, τις αφίσες του δρόμου, διαφημίζοντας το «φιλικό» παιχνίδι, τον «μεγάλο τελικό» κι εννοούν την τελική αναμέτρηση των αθώων ανθρώπων, με τον αντίχριστο.



Άλλη αφίσα που διαφημίζει δήθεν κινητό λέει: Πολιτισμός, Δημοκρατία, Ελλάδα με μία κίνηση. Και για να δείξει τη δύναμή του ο μεγάλος αδερφός-εχθρός, βάζει στο πλάι κι ένα νούμερο - τον τύπο του κινητού - ο οποίος είναι ο αριθμός 7650=7+6+5+0=18=3x6=666. Δείξτε αυτό που εννοείτε λέει: δείξτε πώς και με ποιά κίνηση θα καταστρέψετε τον πολιτισμό, την δημοκρατία και την Ελλάδα..



Ξύπνα λαέεεεεεεε!



Σε άλλες αφίσες λένε: 1 ώρα ελεύθερος χρόνος και 24 ώρες ελεύθερη (φυλακισμένη) σκέψη!!!



Άλλη αφίσα διαφημίζει τσίχλες για λαμπερά δόντια με σλόγκαν: «η διαφορά φαίνεται στο σκοτάδι» (τα δόντια στην αφίσα όμως, είναι φωτισμένα!!!).



Μια «τηλεκουνήστρα», την ημέρα των Φώτων - με το Νέο ημερολόγιο – «έβγαλε στον αέρα» την - αποδεδειγμένα - πανηλίθια εκπομπή «φως στο σκοτάδι» ή «σκοτάδι».

(Σπάνια παρατηρώ πανηλίθιες εκπομπές και τηλεκουνήστρες και δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο).



Τα ραδιόφωνα αυτοκινήτων, έχουν 3Χ6 σειρές αποθήκευσης σταθμών (FI, FII, FIII). Πάλι τα τρία εξάρια.



Οι σιδεροκολώνες όλες, είναι έξι (6) μέτρα!!!



Στην τηλεόραση «μας υποδεικνύουν ασταμάτητα μέσω διαφημίσεων», πως «πρέπει μερικές φορές να πάς στην κόλαση για να βρεις τον άγγελό σου» και άλλες τέτοιες σατανικές, ηλίθιες εικόνες με επικίνδυνα κείμενα. Μερικοί χαζοχαρούμενοι χαζο-παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών, κάθονται σε τραπέζια, που έχουν το σχήμα των τριών εξαριών, χωρίς να αντιλαμβάνονται, ότι είναι πιόνια της σατανικής σκακιέρας.

Σε άλλη ραδιοφωνική και τηλεοπτική διαφήμιση Έλληνες ανεγκέφαλοι-εκφωνητές, διατυμπανίζουν ότι «τρελάθηκαν με το έξι», έξι δόσεις, έξι, έξι... Κι έχουν δίκιο οι ανόητοι. Τρέχοντας να φτάσουν και να προσπεράσουν τη... σκιά τους, τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, τι γράφουν και τι λένε.



Όλες οι δόσεις είναι 36 μήνες!!! Πάλι τρία εξάρια.



Και ήθελα να ρωτήσω τι γύρευε αυτό το τεράστιο εξάρι στην έκθεση Θεσσαλονίκης (στην ουσία ήταν τρία εξάρια) στην ομιλία του «κινέζου», που μας ξεκούφανε με τα θα και τις αοριστίες του. Όλο θα και θα και θα… παραμυθά.



Ξύπνα λαέεεε!!!



Γενικά όλα τα προϊόντα που διαφημίζονται - συνδυασμένα πάντα με τη γύμνια και την αισχρότητα - απευθύνονται στις αδυναμίες των ανθρώπων, στα πάθη τους και τους διεγείρουν και τους κάνουν να ζητούν μανιασμένα αυτό, που συνήθως έχει να κάνει με την ομορφιά, την ηδονή και την απόλαυση των υλικών πραγμάτων (σαν την περίπτωση του... τραγουδιστή της συμφοράς, που διαφημίζει με κατάπτυστο τρόπο... φούστες και αναψυκτικά).



Έτσι συλλαμβάνει τα θύματά του ο διάβολος. Υπερπροβάλλει το ωραίο, το όμορφο, το νόστιμο, το μυρωδάτο, το άνετο, το εξυπηρετικό και το άφθονο, την εξωτερική ομορφιά του κόσμου και οτιδήποτε ικανοποιεί τις αισθήσεις και οδηγεί τα νιάτα στην αμαρτία και τον κατήφορο.



Ο διάβολος - από την εποχή του Αδάμ και της Εύας - διαφημίζει υλικά προϊόντα, με σκοπό ν’ αποκόψει τον άνθρωπο από το Θεό.



Διαφήμισε τον καρπό του απαγορευμένου δένδρου - το μήλο - που θα έκανε τον Αδάμ και την Εύα... θεούς κι εξακολουθεί να διαφημίζει με κάθε μέσο, ότι ο άνθρωπος είναι Θεός!!!



Διαφημίζει μέχρι σήμερα:

  • την ομορφιά του ανδρικού και γυναικείου σώματος,
  • την πορνεία,
  • το χρήμα,
  • τα όμορφα σπίτια,
  • τις χλιδάτες πισίνες,
  • τα όμορφα-πανάκριβα ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και καλλυντικά,
  • τα τσιγάρα,
  • τα ναρκωτικά,
  • τα ποτά και
  • οτιδήποτε γίνεται στα κρυφά και στα σκοτεινά,


για να παραπλανήσει, να ξεφτιλίσει και να πάρει μαζί του τον άνθρωπο, στην αιώνια κόλαση.



Εσείς τι κάνετε γι’ αυτό; Εσείς και τα παιδιά σας, θα συνεχίσετε να παραπλανιέστε ακόμη από απατηλές-διαβολικές διαφημίσεις;



Όλα πλέον έχουν το χάραγμα. Τα καζίνο, τα γήπεδα, οι φυλακές, η Disneyland, οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι διαφημίσεις στην τηλεόραση (κάθε λέξη στις τηλεοπτικές διαφημίσεις, ξεκινάει με Bar Code).



Στο καζίνο Λουτρακίου - και σε όλα τα σύγχρονα καζίνο- γίνεται υποχρεωτική φωτογράφηση σε ειδικό θάλαμο με ακτίνες λέιζερ. Μπαίνοντας δε μέσα στον κύριο χώρο του καζίνο, πατάνε όλοι τους Bυζαντινούς σταυρούς, που έχουν σκοπίμως διακοσμήσει στα χαλιά των δαπέδων, ενώ στην οροφή δεσπόζει η μασονική πεντάλφα.



Πάμε λοιπόν, σε ένα άλλο σατανικό σχέδιο, που ετοιμάζεται στις μέρες μας.



Γνωρίζετε όλοι - φαντάζομαι - ότι πολλοί φυλακισμένοι, «έχουν ξεφύγει» - πολλές φορές - από τα χέρια της αστυνομίας, όπως και τόσοι άλλοι φυλακισμένοι δραπετεύουν, σχεδόν σε καθημερινή βάση.



Εδώ λοιπόν, πρέπει να πιστέψουμε:

·         Ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι... ανίκανη, να τους μεταφέρει για περίθαλψη στο νοσοκομείο ή να δικαστούν στο δικαστήριο, χωρίς να γίνει απόδραση.

·         Ότι έχει εντολή, για... ελαστικά μέτρα φύλαξης για όλους τους φυλακισμένους!



Αυτά όλα, γίνονται για να βρουν την ευκαιρία τα σιωνιστομασονικά ποντίκια να βάλουν το χάραγμα πάνω σε όλους τους φυλακισμένους, για να μην ξαναπροσπαθήσουν ν’ αποδράσουν δήθεν.



Σχέδιο ποντικοδιαβόλων.

Ξύπνα λαέ!!!



Τo WWW που χρησιμοποιούμε στο computer για την είσοδό μας στο διαδίκτυο (INTERNET), είναι το 666, διότι ο αριθμός 6 είναι στο ευρωπαϊκό αλφάβητο το γράμμα W.



Ο νέος συντελεστής φόρου ο οποίος ψηφίστηκε στη Βουλή είναι:

α) 6% - 6 ή β) 12% - 6+6 ή γ)18% - 6+ 6+6 ή  δ=23%



Tο Νούμερο 166, που παίρνουμε για ιατρική βοήθεια, σε λίγο καιρό θα αλλάξει και θα γίνει 666. Ναι! Ναι! θα το αλλάξουν! Δεν το πιστεύετε; Ε!  

Όταν το δείτε, θα το πιστέψετε!  

Αν έχετε τηλεόραση με TELETEXT, πατήστε το μισερό αριθμό 666 και θα δείτε, ότι για να βρείτε τα νοσοκομεία και τα κέντρα άμεσης βοήθειας, πρέπει να πατήσετε αυτό το νούμερο. 

Πώς είπατε; 

Εσείς τι καταλάβατε; 

 Ότι σε λίγο καιρό, θα ζητάμε βοήθεια από τον... αντίχριστο, καλώντας το στο... Νούμερό του!!!  

 Θα τον καλούμε στο... 666. (γράφοντας αυτές τις γραμμές και μιλώντας προφορικά σε φίλους μου, φαίνεται το έμαθαν και προς το παρόν, το έχουν αλλάξει, με πληροφορίες για το χρηματιστήριο, που... φυσικά είναι το ίδιο διαβολικό).



Ξύπνα λαέεεεεεεεεε!!!

Τι είναι τελικά το 666; Τελικά όλοι μιλάμε για το νούμερο αυτό και δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό το νούμερο, πέρα από την εξήγηση του Ευαγγελιστού Ιωάννη, όπου σχεδόν όλους, θα μας υποχρεώσει ο αντίχριστος να το έχουμε στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, για να μη μπορούμε να κάνουμε το σταυρό μας. Τι σημαίνει το 666; Η απάντηση, σ’ αυτό το ερώτημα - κατ’ άλλους - έχει ως εξής: Κάποτε ο σοφός Σολομών, είχε υποβάλλει τους λαούς, που είχε υποτάξει, να πληρώνουν σαν φόρο υποτέλειας 666 χρυσά τάλαντα, που εκείνη την εποχή, είχαν πολύ μεγάλη αξία.

Στο κεφάλαιο 9 του βιβλίου Α΄ Βασιλέων καταγράφεται η συμμαχία του με τον ειδωλολάτρη βασιλιά της Τύρου Χειράμ. Ο Σολομώντας έφτιαξε έναν στόλο πλοίων και ο Χειράμ παρείχε ναυτικούς για να αναπτύξουν το εμπόριό τους, κάτι που κατάφεραν με αποτέλεσμα “το βάρος του χρυσαφιού που ερχόταν στον Σολομώντα κάθε χρόνο, ήταν 666 τάλαντα χρυσάφι” Α΄ Βασιλέων 10:14 (τα 666 τάλαντα ισοδυναμούν με 23 τόνους!)

Αναμφίβολα υπήρχε διακύμανση στα κέρδη του από χρόνο σε χρόνο, αλλά ο συγγραφέας χρησιμοποίησε τον συγκεκριμένο αριθμό 666 ως μέτρο για τη συσσώρευση του πλούτου του Σολομώντα. Τί έκανε ο Σολομώντας με όλο αυτό το χρυσάφι; Σε αντίθεση με τον πατέρα του Δαβίδ ο οποίος χρησιμοποίησε τον πλούτο του για την οικοδόμηση του αγιαστηρίου του Θεού, ο Σολομώντας χρησιμοποίησε το χρυσάφι του για να αυξήσει της δικής του άμυνας και δόξας - για να φτιάξει ασπίδες, έναν θαυμάσιο θρόνο, σκεύη για ποτό και για να αγοράζει άλογα και άμαξες[2], “Και ο βασιλιάς Σολομώντας μεγαλύνθηκε περισσότερο από όλους τους βασιλιάδες της γης σε πλούτο και σε σοφία. Και ολόκληρη η γη ζητούσε το πρόσωπο του Σολομώντα” (Α΄ Βασιλέων 10:23,24). Τα 666 τάλαντα χρυσού, τα οποία ο Σολομώντας συγκέντρωνε κάθε χρόνο, συμβόλιζαν την περηφάνια, την αλαζονεία, και ιδιαίτερα την ανυπακοή του Σολομώντα στις κατηγορηματικές εντολές, τις οποίες ο Θεός είχε καθορίσει για τους βασιλιάδες.


Το 666 λοιπόν, για τους απογόνους των σταυρωτών του Χριστού, σημαίνει υποτέλεια, υποταγή, εθελοδουλία, κυριότητα και όσοι άνθρωποι θα έχουν αυτόν τον αριθμό στο σώμα τους, θα είναι μαρκαρισμένοι ανεξίτηλα όχι μόνο στο σώμα σαν τα ζώα, αλλά και στην ψυχή, με αφεντικό τον αντίχριστο.



Υπάρχει όμως και άλλη μία εκδοχή: Οι διδασκαλίες των αποκρυφιστών «ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ» (Φαρισαίοι -  Καμπαλιστές - Ταλμουδιστές) έλεγαν ότι:

Εκ του ανωτάτου όντος απορρέουν κατά ζεύγη, οι 6 θείες δυνάμεις ή Αιώνες.                            1) νους και ιδέα, 2)λόγος και όνομα, 3)σύνθεσις και σκέψις.

Εκ των αιώνων αυτών απορρέουν 6 δυνάμεις, οι οποίες χρησιμεύουν ως αντανάκλαση των πρώτων.

Εκ των αιώνων του δευτέρου κόσμου, απορρέουν οι κατώτεροι αιώνες που ταυτίζονται με αγγέλους (δαίμονες) και δυνάμεις επίσης 6 τον αριθμό, οι σχηματίζοντες τον τρίτον κόσμον.

Συνολικά συγκεντρώνονται 3 εξάρια. (δηλαδή 666 ο αριθμός του θηρίου-Αντιχρίστου).


Το όνομα του αντίχριστου, θα μας είναι άγνωστο, αλλά θα «βγαίνει», μέσα από ένα άθροισμα αρχαίων Ελληνικών Γραμμάτων, που θα μας δίνει τον αριθμό 666 και θα συνθέτουν τ’ όνομά του.



Π. χ. θα μπορεί να τον λένε ΧΑΑΔΙΝ=600+1+1+4+10+50=666

Όπου το Χ=600, το Α=1, το Δ=4, το Ι=10 και το Ν=50



Ξύπνα λαέ!!!