Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Όλη η αλήθεια για το ανύπαρκτο ΕΥΡΩ και ο ακριβής λόγος για τον οποίο επιλέχτηκε

Από το βιβλίο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ" που γράφτηκε το 1998 εξεδόθη το 2003 και παρουσιάστηκε από την τηλεόραση τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, όπου οι παρουσιαστές περιορίστηκαν μόνο στις κουτσομπολίστικες επισημάνσεις και όχι στην ουσία.
Το βιβλίο αυτό καθώς και το "Η Αποκάλυψη των Ψευδοπροφητών της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ" βρίσκονται ΔΩΡΕΑΝ 
στο e-books-gr.blogspot.gr      

 Επιτέλους τέλος, στους «μωρούς» κυβερνήτες, που «πέταξαν» στα σκουπίδια τη δραχμή και μας έφεραν το σατανικό και ανύπαρκτο Εβραϊκό χρήμα ΕΥΡΩ και μου θύμισαν τη μεγάλη αποστασία της Εκκλησίας της Ελλάδος, όταν κατάργησε το πατροπαράδοτο ημερολόγιο κι εισήγαγε το Νέο Παπικό - δήθεν για τις πολιτικές κι εμπορικές ανάγκες του κράτους - και «έσκισε» την Εκκλησία του Θεού στα δύο.

Όπως πριν ένα χρόνο που ήμασταν υποχρεωμένοι να συναλλασσόμαστε με δύο νομίσματα - έτσι και τότε οι Έλληνες ήταν υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν δύο ημερολόγια, μέχρι που κατάργησαν το πατροπαράδοτο!!!

Επιτέλους τέλος, σε σας τους ανόητους οικονομικούς συμβούλους, που κάνατε την ισοτιμία της δραχμής για το Εβραϊκό ΕΥΡΩ, τόσο πολύπλοκη και προβληματική, για να μπερδέψετε τους συναλλασσόμενους, και να τους «βάλετε» πιο γρήγορα στις πιστωτικές κάρτες και κατ’ επέκταση στο χάραγμα του αντίχριστου.

Τι ονομαστική σύγκλιση και πράσινα άλογα μας λέτε, δήθεν ότι θα μειωθεί ο πληθωρισμός και άλλες τέτοιες ουτοπίες και πλάνες; Δεν μπορούσατε να κάνετε την ισοτιμία 340 ή 341, έπρεπε να βάλετε 340,750 δρχ. για να κάνετε την αγράμματη γριούλα να «ψάχνεται»;

Ήθελα να σας ρωτήσω: Θα ωφεληθεί ο Ελληνικός λαός από την κατάργηση της δραχμής; Υπάρχει κανένα όφελος;

Θα σας απαντήσω εγώ. Ο Ελληνικός λαός, κατάλαβε ότι είστε Σιωνιστοσατανομασόνοι, παίζετε μαζί του και τον οδηγείτε κατ’ ευθείαν στο ηλεκτρονικό χάραγμα. Κατάλαβε, ότι σε λίγο καιρό θα του λέτε, ότι δεν έχετε αρκετά νομίσματα για να συναλλάσσεται και ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες. Φτου σας και αίσχος!!!

Ξύπνα λαέεεεεεεε!!!

Το Εβραϊκό ΕΥΡΩ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!! Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ, είναι του Αντιχρίστου!!! Θέλετε να σας αποδείξω, ότι το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ, είναι του ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥ Αντιχρίστου; Παρατηρήστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, όλα τα νομίσματα ΕΥΡΩ και θα δείτε, ότι ΟΛΑ... ΟΛΑ... ΟΛΑ, πάνω από το χάρτη της Ευρώπης, έχουν 6 γραμμές, που στις άκρες τους, καταλήγουν 6 και 6 αστέρια-πεντάλφες!!!

Τρία εξάρια δηλαδή!!!

Κραυγαλέα, μας δείχνουν ότι η Ευρώπη «εβραιοσατανοκρατείται».

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

Για να ενημερωθεί κάποιος, για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ του αντιχρίστου, πρέπει να τηλεφωνήσει στο 198!!! Ποιος είναι όμως αυτός ο αριθμός, το 198;

Αν προσθέσουμε τα νούμερα - που έχει ο αριθμός αυτός - θα δούμε ότι για το σατανικό χρήμα, ενημερωνόμαστε από τον ίδιο το... σατανά:

1+9+8=18=3Χ6=3 εξάρια!!!

Απίστευτο, αλλά αληθινό και πονηρό, σαν το σατανά. Ξέρετε, λειτουργεί πάντα πονηρά, όπως πονηρά ενήργησε ο σατανάς στους πρωτοπλάστους (εσείς οι δύσπιστοι, ας καταλάβετε ότι ο κλέφτης δεν έρχεται όταν τον περιμένετε, αλλά όταν λείπετε από το σπίτι σας).

Ξύπνα λαέ!!!
Όπως έβαλαν τη σφραγίδα τους πάνω στο δολάριο – αν το γνωρίζετε – έτσι έβαλαν και τη σφραγίδα τους πάνω στα Εβραϊκά νομίσματα ΕΥΡΩ!!!

Γνωρίζετε ότι το νόμισμα των Εβραίων ήταν το Shekel; Το σύμβολο του δολαρίου ($) προέρχεται από τα δύο γράμματα S και H του Εβραϊκού νομίσματος Shekel. Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει γενικά, για να γνωρίζετε τι σας περιμένει.

Όλα τα νομίσματα και γενικά τα οικονομικά σύνορα όλων των κρατών της γης, καταργούνται! Tα χιλιοδόλαρα και όλα τα μεγάλα νομίσματα καταργήθηκαν, όπως θα καταργηθεί το ένα δολάριο, το Γεν, η λίρα και τα νομίσματα όλων των χωρών του κόσμου. Το νέο παγκόσμιο ηλεκτρονικό χρήμα, το νέο «Ευρωπαϊκό» Νόμισμα ΕΥΡΩ, θα κατακτήσει όλον τον κόσμο. Οι συναλλαγές του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Εβραϊκού ΕΥΡΩ, θα γίνονται με τις ηλεκτρονικές κάρτες, τις λεγόμενες «έξυπνες κάρτες», οι οποίες θα είναι για κάθε συναλλαγή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή τους, είναι η απόδοση και αποδοχή του ισόβιου κωδικού Α.Φ.Μ. 666 και φυσικά οι οποιεσδήποτε μέχρι τώρα ηλεκτρονικές κάρτες, μετατρέπονται σε έξυπνες κάρτες, που θα καταργήσουν το πορτοφόλι, που ξέραμε μέχρι σήμερα.. Αυτές οι έξυπνες κάρτες λοιπόν, είναι οι Νέες Ηλεκτρονικές Ταυτότητες, με τις οποίες μάλιστα θα σφραγίσουν με τον γραμμικό κώδικα 666, τους αποδέκτες στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, κατά την παραλαβή τους.

Εγκαινιάζεται νέος τρόπος πληρωμής μικρών ποσών, με την τεχνολογία της έξυπνης κάρτας. Η Εθνική Τράπεζα άρχισε ήδη την εφαρμογή αυτής της... πρακτικής μεθόδου κι έτσι σύντομα, δε θα χρειαζόμαστε ψιλά για να αγοράσουμε τσιγάρα ή εφημερίδα από το περίπτερο, για να πάρουμε εισιτήρια από το Μετρό ή για να πληρώσουμε το ταξί (βρέθηκε κι ένας «βαλτός» και ανόητος, ο οποίος μας έδειξε - μέσω τηλεόρασης - ότι δουλεύει με πιστωτικές κάρτες στο ταξί του, για να δείξει, ότι είναι... «Ιβρουπέους». Πού να 'ξερε ο κακομοίρης τι θα του συμβεί στο μέλλον!!!).

Με το νέο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ο καταναλωτής - χρήστης, θα μπορεί να πραγματοποιεί πλήθος καθημερινών συναλλαγών, σε φούρνους, ψιλικατζίδικα, φαρμακεία και όπου αλλού δαπανά μικρά συνήθως χρηματικά ποσά, γρήγορα και με ασφάλεια (με πρόσχημα την ευκολία και την άνεση, υποδουλώνει ο αντίχριστος τους ανθρώπους, στα ηλεκτρονικά δεσμά του).
Έτσι ένα πλήθος επιχειρήσεων - από περίπτερα μέχρι βενζινάδικα - θα εφοδιαστούν με μηχανήματα ΕFΤ/ΡΟS (ΑΧΡΗΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ), ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές.

Ο περιπτεράς, δε θα εκδίδει ταυτόχρονα και απόδειξη, αλλά απλά θα πληρώνεται με ηλεκτρονικό τρόπο (ο αντίχριστος καταργεί χαρτιά και χρήμα και τι δίνει; Το δικό του σημάδι στο δεξί χέρι η και στο μέτωπο).

Τα μηχανήματα αυτά θα έχουν διπλή οθόνη, ο καταναλωτής θα περνάει την κάρτα στην ειδική υποδοχή του μηχανήματος και θα έχει μπροστά του δύο πλήκτρα με τις ενδείξεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Ο έμπορος θα πληκτρολογεί το ποσό, το οποίο θα βλέπει ο συναλλασσόμενος - αγοραστής. Για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα πρέπει να δώσει ο αγοραστής το «ΕΝΤΑΞΕΙ», πατώντας το πλήκτρο ΝΑΙ. Αυτό λοιπόν το πλήκτρο, το οποίο απαιτείται για να πατήσει ο συναλασσόμενος - αγοραστής, είναι αυτό το οποίο του εκτυπώνει και του αναγνωρίζει στο δεξί δάκτυλο τον γραμμικό κώδικα 666. Και αυτός είναι ο λόγος, που τα τερματικά αυτά, έχουν διπλή οθόνη.

Οι smart cards ή έξυπνες κάρτες - όπως είναι η ονομασία τους στα Ελληνικά - είναι οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και μ’ αυτές θα ολοκληρώσουν το σφράγισμα του αντιχρίστου, σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Σύμφωνα δε με τις προδιαγραφές της αγοράς, ο χρόνος της συναλλαγής δε θα ξεπερνά τα τρία (3) δευτερόλεπτα (δυστυχώς, μόνο τόσο λίγο χρειάζεται, για να σφραγιστεί μια ψυχή με το 666 και να χαθεί).

Μήπως εσείς είδατε καθόλου να κυκλοφορούν πολλά χαρτονομίσματα ή νομίσματα-κέρματα του Εβραϊκού ΕΥΡΩ; Μόνο λίγα σακουλάκια έφτιαξαν και μας τα έδωσαν την τελευταία στιγμή, για να μας ξεγελάσουν, διότι σε λίγο καιρό, θα είναι μόνο, ναι, μόνο, όλα τα χρήματα... ηλεκτρονικά!!!

Θα μας κάνουν, να φοβηθούμε να πιάνουμε τα χρήματα. Γι’ αυτό μας μιλάνε, για τον ιό του άνθρακα. Γι’ αυτό μας λένε ότι λόγω…. νικελίου, τα μικρά νομίσματα προκαλούν δερματικές παθήσεις (ήδη εξαφάνισαν όλα τα μικρά νομίσματα του ενός και των δύο λεπτών!!!)

Γι’ αυτό μάς μιλάνε δήθεν, ότι θα κυκλοφορήσουν πολλά πλαστά χαρτονομίσματα και ότι πρέπει να προσέχουμε. Γι’ αυτό γέμισαν όλοι με μηχανές εξακρίβωσης πλαστών χαρτονομισμάτων!!! Γι’ αυτό με καταιγισμό διαφημίσεων μας προτρέπουν - για να μη κάνουμε λάθη - να χρησιμοποιούμε τις έξυπνες κάρτες! Για να μας σφραγίσουν, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα... ηλεκτρονικά. Οι αγοροπωλησίες του Εβραϊκού ΕΥΡΩ, θα πραγματοποιούνται στο άμεσο μέλλον, μόνο με τις έξυπνες κάρτες τις λεγόμενες και φοροταταυτότητες Α.Φ.Μ.

Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ είναι η μεγάλη πρόκληση, που κάνει τις τράπεζες να επιθυμούν γρηγορότερα το λανσάρισμα του συγκεκριμένου προϊόντος (smart card) στην αγορά. Έπρεπε λοιπόν να έρθει το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ, για να γίνονται οι αγοροπωλησίες με έξυπνες κάρτες κι όχι κανένα άλλο νόμισμα, διότι τα άλλα νομίσματα είναι υπαρκτά, ενώ το ΕΥΡΩ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!

Ναι, το Εβραϊκό ΕΥΡΩ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!
Τα πληρωμένα από τους Εβραιομασόνους Μ.Μ.Ε. υπερπροβάλλουν την τροφοδοσία των τραπεζών με κέρματα και χαρτονομίσματα ΕΥΡΩ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Γράψτε τους στα παλιά σας τα παπούτσια και μην ασχοληθείτε καθόλου με το θέμα, διότι σε λίγο καιρό θα προφασίζονται ελλείψεις ή οτιδήποτε άλλο!
Θέλετε να σας το αποδείξω, ότι το Εβραϊκό ΕΥΡΩ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και για να μη λετε, ότι λεω αρλούμπες; Θέλετε παράλληλα, να κάνετε «μεγάλη πλάκα», στους ανεγκέφαλους οικονομολόγους, της «κυβέρνησης της συμφοράς»; Ζητείστε - όλοι οι Έλληνες - τα λεφτά σας από τις τράπεζες, σε νομίσματα ή χαρτονομίσματα του Εβραϊκού ΕΥΡΩ. Έχει να πέσει «μεγάλη πλάκα», διότι θα διαπιστώσετε, ότι δε θα έχουν να σας τα δώσουν!!!

Διότι το Εβραϊκό ΕΥΡΩ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!
Τα λεφτά σας είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!!!

Επιτέλους «ξύπνα» λαέεεε!!! Όσο λαϊκή κι αν είναι αυτή η έκφραση...

Ξύπνα, διότι - σε λίγο καιρό - θα βρεθείς κάτω από μια μεγάλη καταιγίδα και θα είσαι απροστάτευτος. Θα σε κάνουν φτωχό!!! Θα σε σφραγίσουν σαν τα... ζώα, με το χάραγμα του αντίχριστου!!!

Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, βρίσκονται στη διαδικασία μετατροπής, σε έξυπνες κάρτες. Και τα ηλεκτρονικά «τσιπάκια» είναι ήδη έτοιμα!!!

Ξύπνα λαέ!!! Σε σφραγίζουν με το χάραγμα του αντίχριστου!!!

Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ, είναι ένα νέο είδος ληστείας, του ρευστού χρήματος, ολόκληρης της ανθρωπότητος. Κατήργησαν την έκδοση του ρευστού χρήματος και το αποσύρουν άνευ όρων!!! Και στην Ελλάδα, σταμάτησαν την έκδοση των χαρτονομισμάτων και των νομισμάτων και άρχισαν να τα μαζεύουν, διότι το ηλεκτρονικό, το ψεύτικο, το εικονικό ΕΥΡΩ, παίρνει τη θέση του ρευστού χρήματος. Aν η ενωμένη Ευρώπη - αντί του λογιστικού-άϋλου χρήματος - είχε έτοιμα τα Εβραϊκά ΕΥΡΩ, που χρειάζεται η Ευρώπη - σε χαρτονομίσματα και κέρματα - η προσαρμογή στις συναλλαγές, θα γινόταν ομαλά, χειροπιαστά, κατανοητά, γρήγορα και θα μπορούσαν - τόσα χρόνια -να είχαν προετοιμάσει χαρτονομίσματα και κέρματα, αλλά δεν το έκαναν, διότι δεν είχαν, ούτε έχουν πρόθεση να διευκολύνουν την ανθρωπότητα, αλλά να τη λαφυραγωγήσουν, να την κλέψουν και να την αιχμαλωτίσουν στο θέλημα του εξολοθρευτή 666!!!

Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ είναι υποκριτικό και ψεύτικο και μέσω αυτής της απάτης, θα σφραγίσουν το χέρι ή το μέτωπο κάθε ανθρώπου πάνω στη γη (σε λίγο, θ’ ακούτε για ανεπάρκεια νομισμάτων Εβραϊκού ΕΥΡΩ, μετά για ληστείες Εβραϊκού ΕΥΡΩ και αργότερα για ληστείες έξυπνων καρτών).

Τότε θα προβάλλουν το αλάνθαστο σύστημα, για να μη σας κλέβει κανείς: Ο παγκόσμιος δικός σας, 18ψήφιος (3Χ6) κωδικός αριθμός, αντί να είναι πάνω σε έξυπνες κάρτες, θα είναι με λέιζερ, πάνω στο δεξί σας χέρι κι επειδή μπορεί να «χάσετε» - σε κάποιο ατύχημα - το χέρι σας, καλό είναι να σας το βάλουμε και στο... μέτωπο.

Ε! Αν χάσετε το κεφάλι σας, δεν χρειάζεστε λεφτά. Τα παίρνει το... κράτος του αντίχριστου!!! Και έτσι, θα υποχρεώσουν όλη την ανθρωπότητα, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν το χάραγμα του αντιχρίστου στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, για να μη μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνον αυτός, που θα έχει το χάραγμα ή τ’ όνομα του αντιχρίστου ή τον αριθμό του ονόματός του.
Κι εδώ είναι η σοφία, λέει η θεόπνευστος Αγία Γραφή, διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι χξs=666

Και όποιος δεν τη δεχθεί και μείνει πιστός στο Χριστό και Θεό μας, θα τον σκοτώνουν. Και αν σφραγιστούν οι άνθρωποι, η δύναμή τους - που είναι ο Σταυρός, από τότε που θυσιάστηκε ο Κύριος για όλη την ανθρωπότητα - θα χαθεί.

Δεν θα μπορούν πια, να ζητήσουν βοήθεια από το Θεό. Είναι σαν κάποιος, να έχει δεμένη ή κομμένη τη γλώσσα του και μέσα στη νύχτα - σε έρημο τόπο - να ζητάει βοήθεια! Ποιος θα τον ακούσει;

Το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ, το οποίο αντικατέστησε τα νομίσματα των Ευρωπαϊκών χωρών, γρήγορα θα πάρει και τη θέση των νομισμάτων όλων των εθνών, ακόμη και του Γεν της Ιαπωνίας, αλλά και του δολαρίου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Έτσι το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Εβραϊκό ΕΥΡΩ, θα εξαπατήσει όλη την ανθρωπότητα. Από 1-1-2001 τα Ευρωπαϊκά κράτη, κατάργησαν το εθνικό τους νόμισμα και το αντικατέστησαν με το Εβραϊκό ΕΥΡΩ. Οι τράπεζες όλων των ευρωπαϊκών κρατών, δε θα δίνουν πλέον στους πελάτες τους ρευστό χρήμα σε χαρτονομίσματα, αλλά λογιστικό χρήμα σε τίτλους!!!

Ωστόσο θα δέχονται το ρευστό χρήμα έως ότου αυτό πάψει να υπάρχει!!!

Απ’ την άλλη, η έκδοση κι άλλων ευρωνομισμάτων σε χαρτονομίσματα και κέρματα, που υποστηρίζουν ότι θα κυκλοφορήσουν σε υλική μορφή, είναι φιάσκο και μεγάλο ψέμα, διότι αν ήθελαν θα τα είχαν κυκλοφορήσει ήδη πολύ νωρίτερα, όπως το δολάριο, που το διακινούν σ’ όλο τον κόσμο κι όχι μόνο τον καιρό έναρξης της Ο.Ν.Ε.

Γιατί λοιπόν όχι και το Εβραϊκό ΕΥΡΩ; Διότι, χωρίς την ύπαρξη του ρευστού χρήματος, η ανθρωπότητα γίνεται πάμφτωχη, άβουλη κι αιχμάλωτη στα χέρια του εξολοθρευτή 666.

Ο ιός του άνθρακα, που υπερπροβάλλουν παγκοσμίως, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα γεγονός, για να φοβίσουν τους λαούς της γης, ότι και μέσω των νομισμάτων μεταφέρεται ο ιός του άνθρακα, για να προωθήσουν τις έξυπνες κάρτες και να σφραγίσουν... ευκολότερα την ανθρωπότητα!!!

Ξύπνα λαέεεε!!!

Δυστυχώς η «κυβέρνηση της συμφοράς», με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής καρτοταυτότητας, για τις συναλλαγές του κοινού με το κράτος, μετατρέπει τους Έλληνες σε... πολίτες - νούμερα!

Το υπουργείο εσωτερικών μιλάει πλέον επίσημα για τις έξυπνες κάρτες και για το πρόγραμμα «ΣΥΖΕΥΞΗ». ΣΥΖΕΥΞΗ, για τους συναλλασσόμενους, σημαίνει σύνδεση δύο ηλεκτρονικών συστημάτων, τα οποία προβλέπουν διασταυρώσεις βιομετρικών στοιχείων, δηλαδή βιο-φακέλωμα με δακτυλοσκόπηση ή προσωπογράφηση. Με τους τρόπους αυτούς σφραγίζουν το δεξί χέρι ή το μέτωπο (τοποθετώντας μέσα στο χέρι ή και στο μέτωπο, ένα ηλεκτρονικό «τσιπάκι») με ακτίνες λέιζερ, εκτυπώνοντας πάνω στους ανθρώπους το σημάδι-χάραγμα 666, του αρχέκακου αντιχρίστου. Έτσι προωθούνται οι λεγόμενες «έξυπνες κάρτες», για τις καθημερινές συναλλαγές του πολίτη με τις δημόσιες υπηρεσίες, που θα χρησιμοποιούνται σύντομα και ως δίπλωμα οδήγησης, τηλεκάρτες, ηλεκτρονικό πορτοφόλι, κάρτες κοινωνικής ασφάλισης, ψηφοφορίας, διαβατήρια... κ.ά. με άλλα λόγια, θα χρησιμοποιούνται για οτιδήποτε είναι σταθερό ή ακίνητο ή πετάει ή κολυμπάει ή περπατάει!!!

Η Ευρώπη πιέζει!!! Γι’ αυτό, το υπουργείο εργασίας και η κυβέρνηση γενικότερα, «καίγονται» για το ασφαλιστικό σύστημα, διότι πρέπει, όλες οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να καταθέσουν - όσο πιο γρήγορα μπορούν - τα στοιχεία τα οποία διαθέτουν, προκειμένου να ενταχθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα ασφάλισης, με το οποίο θέλουν να σφραγίσουν όλη την ανθρωπότητα. Οι έξυπνες κάρτες με τα δαιμονικά «τσιπάκια», που θα φέρουν, θα «παίζουν το ρόλο» της αμφίδρομης επικοινωνίας τράπεζα μνήμης, αγοράς και πώλησης, συνεχή παρακολούθηση κι εντόπιση του κατόχου της φοροταυτότητας και όποιος αρνείται να την παραλαμβάνει θα δολοφονείται.

Οι επιστήμονες κατασκεύασαν ήδη το βιοτσίπ, που μπορεί να μπαίνει κάτω από το δέρμα του ανθρώπου, ώστε να μπορεί να εντοπίζεται όπου κι αν βρίσκεται. (ήδη το μικροτσίπ κυκλοφορεί σε ρολόι, για να μη χάνονται δήθεν τα παιδάκια, ενώ έχουν αρχίσει να επιβάλλουν στο εξωτερικό την τοποθέτησή του στα ζώα).

Έρχεται ακόμη και η σατανική συσκευή αυτόματης καταγραφής των αποτυπωμάτων, που θα χρησιμοποιηθεί σύντομα από τις αστυνομικές υπηρεσίες σ’ όλο τον κόσμο. Έτσι με την τοποθέτηση του δείκτη του δεξιού χεριού σε μια τέτοια συσκευή με διαστάσεις κινητού τηλεφώνου, θα βλέπουν αμέσως του πρόσωπο του σφραγισμένου να καταχωρείται, μέσω μιας κάμερας και να εισχωρεί στα δεδομένα ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η συσκευή αυτή, θα κάνει άμεση αναγνώριση «υπόπτων» (ύποπτοι θα είναι όσοι δε θα πάρουν τη φοροταυτότητα της νέας τάξης πραγμάτων).

Η αναγνώριση θα γίνεται μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων, στα οποία θα ανιχνεύεται ο κώδικας, που βρίσκεται καταχωρημένος στο δείκτη του δεξιού χεριού, το οποίο θα παίρνεται και θα αναγνωρίζεται και από τις πεζές περιπολίες των αστυνομικών, όλου του κόσμου, με το κινητό μηχάνημα αποτυπωμάτων.

Εδώ πρέπει να πούμε επιτέλους τέλος ακόμη και στο καλύτερο κατασκοπευτικό όργανο, που λέγεται κινητό τρίτης γενιάς, που θα εντοπίζει σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον οποιοδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε βρίσκεται.

Ετοιμαστείτε όλοι - πλούσιοι και φτωχοί - να πούμε ένα ΑΝΤΙΟ, στις περιουσίες, στα σπίτια, στα αυτοκίνητα, στα σκάφη, στην καλοπέραση, στην πολυτέλεια, στην πραγματική ελευθερία, στην πραγματική ισότητα, στην πραγματική αδελφοσύνη, στην Αγάπη του πλησίον και στην προσωπική ζωή.



Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της;                  

Ξυπνήστε ανόητοι κυβερνήτες, δίγλωσσοι, κενόδοξοι, προδότες του λαού, της πατρίδας και της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, διότι θα πάρουν και τα δικά σας λεφτά.

Ξυπνήστε ανόητοι, όσο είναι νωρίς, διότι αυτοί που σας «βάζουν» να προδώσετε τον λαό, την οικογένειά σας, το Θεό σας και αγαπούν την προδοσία, αυτοί οι ίδιοι μισούν τους προδότες.

Ξυπνήστε ανόητοι, πριν εισπράξετε την πρώτη αμοιβή σας, απ’ αυτούς που υπηρετείτε και τη δεύτερη και τελευταία αμοιβή, από τον ΑΝΑΡΧΟ ΚΡΙΤΗ τον ΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ και ΚΤΙΣΤΗ του σύμπαντος.

Ξυπνήστε, πριν είναι πολύ αργά.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΟΡΕ
(Που θα 'λεγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

Τους σωστούς ανθρώπους, πολιτικούς, κληρικούς, μοναχούς, στρατιωτικούς, απλούς λαϊκούς, φιλοσόφους κ. α. που αγάπησαν την πατρίδα τους:
·         ή τους κατηγόρησαν άδικα,
·         ή τους δολοφόνησαν,
·         ή τους έστειλαν στη φυλακή,
·         ή τους έστειλαν στην εξορία,
·         ή τους υποχρέωσαν να αυτοκτονήσουν.

Αιτία πάντα: ο φθόνος, η ανοησία και η αχαριστία των Ελλήνων.

Ο κατάλογος της ντροπής είναι μεγάλος, αλλά αξίζει να θυμηθούμε: Ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Ηρόδοτος, ο Πυθαγόρας, ο Σοφοκλής, ο Θουκυδίδης και πολλοί άλλοι μεγάλοι άνδρες, εξορίστηκαν. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μπήκε στη φυλακή! Ο Γρηγόρης Λαμπράκης – το περιστέρι της ειρήνης δολοφονήθηκε!

Ο Παπαθεμελής, βγήκε εκτός υπουργείου, επειδή δεν ανεχόταν τις ανθελληνικές και αντορθόδοξες εντολές της υπερκυβέρνησης του εξωτερικού.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας - ο πολιτικός που στο μέτωπό του είναι γραμμένη με κεφαλαία η λέξη ΗΘΟΣ - σύρθηκε στα δικαστήρια, από τους δικούς του «φίλους και συντρόφους», τους δήθεν άμεμπτους, τους δήθεν εκσυγχρονιστές, από αυτά τα «φτερά του ανέμου», επειδή τόλμησε να τα βάλει με τις «επτά αδελφές εταιρίες», αυτές, που ρουφούσαν το αίμα του Ελληνικού Λαού (γι’ αυτό δεν τον προβάλλουν τα μεγάλα σιωνιστομασονικά κανάλια. Διότι όταν μιλάει ο Τσοβόλας, είναι σαν να μιλάει ο Λαός κι αφού μιλάει ο Λαός …φιμώστε τον λένε οι Σιωνιστομασόνοι.

Πιστεύω ότι ο Ελληνικός Λαός πρέπει πάντα να τον τιμάει με την ψήφο του - όπως φυσικά σέβεται και τιμά τον Λαό ο αξιόπιστος αυτός πολιτικός - και φυσικά να μην ξεγελιέται με τα λόγια των Νεοεμφανιζόμενων άλλων Ορθοδοξοκάπηλων και Πατριδοκάπηλων Νεοσωτήρων, που μιλάνε για Θεό, Πατρίδα και Θρησκεία ανάλογα το που φυσάει ο άνεμος!!!).