Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Και αυτή η προφητεία εκπληρώθηκε για την σημερινή αξία των σπιτιών

Από το βιβλίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ που εκδόθηκε το 2003 και που βρίσκεται ΔΩΡΕΑΝ στο e-books-gr.blogspot.gr.

Επιτέλους τέλος στους γραβατοκλέφτες τραπεζίτες που:
• «Ρίζωσαν» στη χώρα μας, δημιουργώντας τράπεζες-βδέλλες, κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα, που είχαν κάνει με τις κυβερνήσεις όλων των χωρών.
• Δίνουν δάνεια, με σκοπό την αφαίμαξη της περιουσίας του κάθε πολίτη της γης, διότι θέλουν να τα πάρουν όλα! Να μη μείνει καθόλου περιουσία, ούτε σε έναν άνθρωπο.

Τα δάνεια, που παίρνει ο λαός από τις τράπεζες, για να φτιάξει ένα σπιτάκι να μείνει ή οτιδήποτε άλλο καταναλωτικό αγαθό, είναι ή με σταθερό ή με κυμαινόμενο επιτόκιο. Κι εδώ είναι το μεγάλο μυστικό. Γενικά τα δάνεια είναι βδέλλες και κάνουν τους ελεύθερους... δούλους. Όσοι πάρουν όμως δάνειο, ειδικά με κυμαινόμενο επιτόκιο, θα επωμιστούν - κατ’ εμένα - το βάρος της μεγάλης οικονομικής καταιγίδας, που έρχεται και δε θ’ αφήσει τίποτε όρθιο!!!

Η αλματώδης αύξηση του πληθωρισμού θα τινάξει όλα τα νοικοκυριά στον αέρα και οι δανειζόμενοι θα δουλεύουν μαζί με τα... εγγόνια, τα... δισέγγονα και τα... τρισέγγονά τους να ξεχρεώσουν τα δάνεια, που πήραν με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Προσέξτε όλοι, διότι τώρα μιλάνε για σταθερό επιτόκιο μόνο για ένα ή δύο χρόνια. Μετά τι θα γίνει; Ξέρετε; Τα ενοίκια θα πέσουν, διότι θα’ χουν - σχεδόν όλοι - από ένα σπίτι και διότι θα συμβάλουν σ’ αυτό:
• Η υπογεννητικότητα και
• Οι θάνατοι από το AIDS, οι άλλες ανίατες ασθένειες και τα δυστυχήματα.

Νομίζετε, ότι είναι ηλίθιοι οι τραπεζοκλέφτες; Τα επιτόκια, φυσικά θ’ ανέβουν. Αν πληρώνετε 150.000 δρχ το μήνα, για δάνειο 30.000.000 δρχ τον πρώτο χρόνο κι αυξηθεί ο πληθωρισμός το δεύτερο ή τρίτο χρόνο και πάει π. χ. στο 20% - που θα πάει παραπάνω σίγουρα με την ανεργία και την πείνα που έρχεται - αφού έχετε πάρει δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο, θα πληρώνετε 600.000 δρχ το μήνα και το δάνειο των 30.000.000 δρχ για 20 χρόνια, θα πάει στα 120.000.000 δρχ!!!

Φανταστείτε δε αυτούς, που έχουν πάρει περισσότερα χρήματα. Τότε θα κλάψουνε μανούλες και παιδιά κι εγγόνια και... τρισέγγονα, αφού θα γεννηθούν... σκλάβοι!!!

Γι’ αυτό, ξύπνα λαέεε!!!