Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ποιος μεγάλος ηγέτης θα πρέπει να θυσιαστεί για να δημιουργηθεί παγκόσμιο χάος και να έρθει ο αντίχριστος να μας "σώσει";


Η Χαβάη ονομάζεται στην γεωλογική γλώσσα Hot spot, δηλαδή καυτό σημείο, διότι έχει ενεργά ηφαίστεια τα οποία δεν συνδέονται άμεσα με τις τεκτονικές πλάκες, στις οποίες βρίσκονται τα υπόλοιπα ηφαίστεια στον Ειρηνικό ωκεανό!!!

Η Χαβάη (ηφαιστειακά αλλά και γεωγραφικά) βρίσκεται στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού ή δακτυλιδιού της φωτιάς!!!

Η Χονολουλού έχει το προσωνύμιο Σταυροδρόμι του Ειρηνικού!!! Σταυροδρόμι (+) = σταυρός (+) = στόχος (+)!


Λέτε να έχει σχεδιαστεί (στο παρελθόν) μια μελλοντική θυσία, που σχετίζεται με την Χονολουλού!!!

Ποιος είναι αυτός (που έχει σχέση με την Χονολουλού) και θα πρέπει να θυσιαστεί για να ολοκληρωθεί το ..χάος και μετά να επέλθει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;

Το μυαλό όλων μας πάει στον σημερινό πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο των Ιλλουμινάτι (χάος), θα έπρεπε να βρούν (για την θυσία) έναν άνθρωπο που να έχει γεννηθεί στην Χαβάη (Χονολουλού), να ανήκει στην μαύρη φυλή, να έχει κάποια σχέση με το Ισλάμ, να έχει καλή εμφάνιση, να έχει πανεπιστημιακές σπουδές, γενικότερα να μπορεί να έχει το προφίλ του ισχυρού ηγέτη και να εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα και να τον κάνουν πρόεδρο των ΗΠΑ!!! Όλα αυτά τα προσόντα, τα βρήκαν στο πρόσωπο του Μπάρακ Ομπάμα που είναι αγαπητός!!!

Μόνο το 3% του πληθυσμού της Χαβάη αποτελείται από ανθρώπους της μαύρης φυλής, άρα οι Ιλλουμινάτι, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα ήταν πιο εύκολο να ψάξουν (για την θυσία τους) ένα άνθρωπο από το υπόλοιπο 97% του υπόλοιπου πληθυσμού!!!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους και ότι σκόπιμα επέλεξαν έναν άνθρωπο της μαύρης φυλής και μάλιστα με (υποτιθέμενες) θρησκευτικές ρίζες στο Ισλάμ!!!

Και ο λόγος είναι ο εξής: To σύνθημα των Ιλλουμινάτι «από το παλαιό στο καινούργιο» ή «από το μαύρο στο άσπρο», άρα κατανοούμε ότι ό Ομπάμα είναι ο μαύρος ηγέτης (αντιπρόσωπος του παλαιού συστήματος) που θα πρέπει να θυσιαστεί για να έρθει ο αντίχριστος που θα είναι ο άσπρος ηγέτης (αντιπρόσωπος του νέου συστήματος)!!! όσο πιο πολύ, οι Αμερικάνοι αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, στηρίξουν τις ελπίδες τους στον Ομπάμα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το σοκ, που θα δημιουργηθεί μετά την εξόντωσή του!!!

Συγκεκριμένα θα επέλθουν (κυρίως μέσα στην Αμερική) ρατσιστικές και θρησκευτικές συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε κοινωνικό και οικονομικό ΧΑΟΣ!!! (το βλέπουμε ήδη στις ημέρες μας (2015) πως λευκοί αστυνομικοί πυροβολούν μαύρους (ακόμη και πισώπλατα) και το αντίθετο, άνευ αιτίας).

Τα χρηματιστήρια θα κατρακυλήσουν και τότε οι ηγέτες αλλά και οι λαοί του πλανήτη θα βρεθούν σε ένα πολύ μεγάλο ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!! 

Αναγκαστικά τότε ο ΟΗΕ, θα αναβαθμιστεί στο ρόλο της άτυπης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στην οποία θα συμπεριληφθούν όλα τα κράτη, και όλοι οι οργανισμοί (ΝΑΤΟ, Ε.Ε, κ.λπ.)!!!

Φανταστείτε το τι θα γίνει μετά;

Τι μας διδάσκει η Αμερικάνικη ιστορία;

Στην Αμερικάνικη ιστορία υπάρχουν επίσημα καταγεγραμμένες, τέσσερις (4) δολοφονίες Αμερικανών Προέδρων ( Αβραάμ Λίνκολν, Τζαίημς Γκάρφηλντ, Ουίλιαμ ΜακΚίνλεϋ, Τζον Κένεντυ)!!!

Έχει γίνει 1 απόπειρα δολοφονίας (Ρόναλντ Ρέιγκαν)!!!

Έχουν επίσης δολοφονηθεί τουλάχιστον 2 μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες (Ρόμπερτ Κένεντυ και Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ)!!!

Η ειρωνεία είναι, ότι ο Μπάρακ Ομπάμα ταυτίζεται (με παρότρυνση από τους συμβούλους του και των ΜΜΕ) με τους Αβραάμ Λίνκολν, Τζον Κένεντυ και Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ (τρείς πολιτικές προσωπικότητες που έχουν δολοφονηθεί)!!!

Περίεργες συμπτώσεις.…

Ο Μπάρακ Ομπάμα (πριν γίνει πολιτικός) ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, το ίδιο ίσχυε και για τον Αβραάμ Λίνκολν!!!

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι άνθρωπος μαύρου χρώματος, όπως ήταν και ο πολιτικός Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ!!!

Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Η εκλογή του Τζον Κένεντυ (1960-1963), συνέπεσε με την 44η εκλογική αναμέτρηση, από την αρχή της Αμερικάνικης ιστορίας! (το 1960, για πρώτη φορά έλαβαν μέρος στις εθνικές εκλογές, η Χαβάη και η Αλάσκα!).

Ο Μπάρακ Ομπάμα αντιμετωπίζει μια κατάσταση πυρηνικής απειλής (κυρίως από την Βόρεια Κορέα) και ο Τζον Κένεντυ αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση (από την Κούβα)!!!

Ένας από τους βασικότερους συμβούλους του Μπάρακ Ομπάμα, είναι ο Zbigniew Kazimierz Brzezinski, o οποίος ξεκίνησε σαν σύμβουλος του Τζον Κένεντυ και έγινε ο σύμβουλος όλων των μετέπειτα (της Δημοκρατικής παράταξης) προέδρων!!!

Ο αντίστοιχος σύμβουλος (της Ρεπουμπλικανικής παράταξης) προέδρων ήταν ο Χένρυ Κίσινγκερ!!!

Ο Μπρενζίσκι και ο Κίσινγκερ, αν και μερικές φορές φαίνεται να διαφωνούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ουσιαστικά δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό, δηλαδή είναι και οι δύο, διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος!

Λέτε να πρέπει να θυσιαστεί τελικά ο Ομπάμα, για να δημιουργηθεί το χάος και να έλθει ο αντίχριστος;

Το σίγουρο είναι πάντως - λόγω του ερχομού του αντιχρίστου - ότι θα "φάνε" τον Πάπα της Ρώμης είτε με αεροπορικό δυστύχημα, είτε με κανένα όγκο στο κεφάλι όπως έφαγαν τον Τσάβες, τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο, κ.ά.  (Η λίστα είναι μεγάλη).