Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Βίντεο που προκαλεί ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Είναι αυτά πρόσωπα ψυχών σε παρεκκλήσι της Ουαλίας που καίγεται; Faces Seen in Destructive Llanelli Church Roof Fire [VIDEO]!

Εσείς τι πιστεύετε;

Είναι αυτά τα πρόσωπα των χαμένων ψυχών ουρλιάζοντας μέσα στις φλόγες της εκκλησίας; Αυτή είναι σίγουρα η γνώμη των χρηστών των Social Media, που είδαν την εικόνα στο Facebook.Οι φωτογραφίες του Πάρκου εκκλησία σε Llanelli, Νότια Ουαλία, ελήφθησαν από τον Robert Davies.

Όταν δημοσιεύτηκαν στο Facebook, η εικόνα έγινε δεκτή με σχόλια υποστηρίζοντας το τρομακτικό φαινόμενο.Ένας χρήστης, Dai Thomas, είπε: “Είμαι η μόνη που μπορεί να δει τα πρόσωπά σε αυτή τη φωτογραφία;”

Ο Marc Spalding είπε: «Μπορώ να δω τέσσερα πρόσωπα. Δύο στα αριστερά, το ένα στο κέντρο και ένα στα δεξιά. “Και η Jenifer Gilmore πρόσθεσε: «Η εικόνα σας έχει freaky πρόσωπα σε αυτό. ΠΟΛΛΑ freaky πρόσωπα χ. ”

Ο Robert είπε στην Wales Online ότι η φωτογραφία δεν είχε αλλοιωθεί με λογισμικό λέγοντας: «Είναι το 100 τοις εκατό δεν είναι Photoshop! Το πήρα το τηλέφωνό μου και το ανέβασα στο Facebook αμέσως.”