Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τι θα συμβεί σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, μετά την καταστροφική πολιτική των τελευταίων χρόνων;

Θα ζήσουμε, όσοι θα ζήσουμε, μετά από αυτόν τον επιτάφιο που έχουν ετοιμάσει στην Ελλάδα μας, τις ωραιότερες μέρες μέσα σ’ αυτήν την πατρίδα.

Η Ελλάδα είναι διαλεγμένη από το Θεό και από την Παναγία, να το ξέρετε, για να γίνει ξανά ο φωστήρας όλου του κόσμου.

Όταν θα γίνονται αυτά τα πράγματα στην Καθολική Εκκλησία, πολλοί θα φεύγουν από την Καθολική Εκκλησία και θα αλλάζουν πίστη, θα γίνονται Ορθόδοξοι.

Να τα θυμάστε αυτά, θα γίνουν. Προτεστάντες θα ακολουθούν την Ορθόδοξη πίστη. Η Εκκλησία θα μεγαλώσει, γιατί λόγω του ότι εμείς εδώ κρατήσαμε από παλιά την παράδοση αυτή και το Άγιο Όρος κράτησε και πρέπει να κρατήσει δυνατά, όλοι οι άνθρωποι θα έρχονται εδώ.

Όμως στην αρχή, επειδή τα ξέρει αυτά ο σατανάς, θα μας φέρει σε τέτοιο σημείο να μας τα πάρουν όλα. Όλα θα μας τα πάρουν! Όμως ποια όλα θα μας πάρουν; Όλα εκείνα που μας χάλασαν και ο Θεός θα επιτρέψει να μείνουν αυτά που θα μας κάνουν πιο λαμπρούς. Είναι η εποχή εκείνη που μέσα από την ταπείνωσή μας θα πέσουν από τα μάτια μας τα λέπια και τότε θα βλέπουμε σωστά μπροστά μας, με διαύγεια. Η Ελλάδα τότε θα μεγαλώσει, θα δοξαστεί. Θα μεγαλώσουν τα σύνορά της. Στην αρχή όμως, όπως σας είπα, θα έχουμε πρόβλημα. Και ήδη έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα.

Το ίδιο και η Κύπρος. Όταν θα χτυπηθεί η Ελλάδα, θα χτυπηθεί και η Κύπρος. Στην Κύπρο θα γίνει και γενοκτονία μεγάλη, γιατί θα προσπαθήσουν οι Τούρκοι όταν δεν τα καταφέρουν με την Ελλάδα, να κατέβουν στην Κύπρο τουλάχιστον να πάρουν εκείνη. Αλλά τότε οι Ρώσοι με σύγχρονα όπλα, με μυστικά όπλα που δεν έχετε δει, θα επέμβουν. Θα εμφανιστούν σ’ αυτόν τον πόλεμο μυστικά όπλα που κανείς δεν τα ξέρει, αεροπλάνα με ταχύτητα, ιπτάμενοι δίσκοι. Όλα αυτά μην νομίζετε ότι είναι εξωγήινοι, είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα. Θα τα δούμε και αυτά. Με ασύλληπτη ταχύτητα θα μεταφέρουν τους στρατιώτες τους οι Ρώσοι και χάρη σ’ αυτήν την γρηγοράδα και την ετοιμότητα, θα καταφέρουν να κυριαρχήσουν σε πολύ κόσμο και να φτάσουν μέχρι το Ισραήλ. Τότε είναι πλέον που θα υπάρχει φόβος για τα πυρηνικά.

Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ήδη ξεκινά ο διαμελισμός της. Με ευγενικό τρόπο οι ευρωπαίοι θα τους διαλύσουν και οι υπόλοιποι με τον πόλεμο θα φύγουν μακριά. Και στην Κύπρο θα γίνει γενοκτονία. Στην αρχή θα υποφέρουν οι Κύπριοι. Μετά όμως θα τους πάρουν στο κυνήγι και θα γίνει η γενοκτονία των Τούρκων. Θα γίνει μεγάλη γενοκτονία. Βέβαια μην νομίζετε ότι του Θεού του αρέσουν οι γενοκτονίες, δεν του αρέσουν αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ο Θεός της εκδίκησης. Αυτά θα συμβούν σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.