Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

H αντίχριστη πολιτική σαπίλα είναι ΕΔΩ, στην Ελλάδα

Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. 

Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.

 
Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία». Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.


Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας, ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα, ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της.


Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμα, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, την διαπλοκή, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ.


Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις δυνάμεις του αντίχριστου.


Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει».


Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα, και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας.

Αλλά έτσι ακριβώς είναι το «όπως πρέπει» για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”. Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gaypride”, η διαφθορά, όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ, που μας κυβερνά κάνοντας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ «όπως πρέπει».


Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες και μαζί με τις ειδήσεις, «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών.


Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας.


Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα.


Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης ΞΕΦΤΙΛΑΣ.


Ελληνίδες και Έλληνες
«Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ». Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο άγιος Παΐσιος.


Ο εχθρός της ανθρωπότητας και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «καζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα» , δεν λέγεται «Μασονία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεΐα».
Όλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΩΠΑ «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο.


Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται:

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.


Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας, με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.


Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί, αλλά όχι το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτην την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστο– πραγματικότητα.

«Αντίχριστο» όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι, όπως και ο άγιος Παΐσιος. 

Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, αφού ο ΧΡΙΣΤΟΣ τον συνέτριψε κατά κράτος.

Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού, και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος, σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς, προβάλλεσαι και ανεβαίνεις.


Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε, είναι πως από εδώ κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του. Από την Ελλάδα.

Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως θα είναι η «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.


Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα;


Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι» και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα του φωτός και το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους και θα γίνουν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει, η αθλιότητα, το ψέμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός.


Τώρα, θα ΕΞΗΓΗΘΕΙ το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία μας. Τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Χριστού και της Παναγίας μας. Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας. Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε. Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού.

Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


Ο αντίχριστος είναι ΕΔΩ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης, έχει βάλει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο διευθυντή Δημοτικού σχολείου. Όλοι υπηρετούν το Κυβερνητικό σχέδιο του αντίχριστου.