Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Έρχονται μεγάλοι σεισμοί, καταστροφικές πλημμύρες, κοσμικές ακτινοβολίες, ασυνήθιστες θερμοκρασίες και άλλα φυσικά φαινόμενα

Είναι τόσο άσχημα τα κακά που ετοιμάζουν οι εωσφοριστές στη γη, που η κτίση αυτή την στιγμή δεν το αντέχει.

Όλη η δημιουργία του Θεού βρίσκεται σε αναβρασμό.

Ξέρετε γιατί; Δεν θα είναι πολύ μακρινός ο καιρός που θα βλέπετε ασυνήθιστους σεισμούς σε όλο τον κόσμο, ο ένας πίσω από τον άλλον.

Υπάρχουν μεγάλα κράτη αυτήν την στιγμή, που κατεργάζονται σχέδια εναντίον του Θεού και εναντίον της μείωσης του πληθυσμού, τα οποία τόσο πολύ έχουν εξοργίσει το Θεό, που θα επιτρέψει τη γη να κουνηθεί πολύ. Θα δούμε να γίνονται σεισμούς σε όλο τον κόσμο, ο ένας πίσω από τον άλλον. Στην αρχή θα ξεκινήσουν με μικροσεισμούς, αλλά μετά ο Θεός να φυλάξει.

Τρεις μεγάλοι σεισμοί θα γίνουν στα τρία μεγάλα κράτη. Ο ένας θα γίνει στη Ρωσία, γιατί ενώ αναβίωσε η φλόγα της πίστης και της ορθοδοξίας σ’ αυτήν την χώρα, ελάχιστοι πάλι δέχθηκαν να μπει στην καρδιά τους αυτή η φλόγα. Πολλοί έμειναν πίσω στα τετριμμένα των παλιών και ακόμα βρίζουν τον ίδιο τον Θεό. Καθυστερούνται πολλά γεγονότα για την πίστη των σύγχρονων Χριστιανών, οι οποίοι υπέφεραν πολλά. Αυτές οι προσευχές είναι που καθυστερούν τα γεγονότα. Ένας τρομακτικός σεισμός θα ακουστεί στη Ρωσία και θα πανικοβάλει τον κόσμο.

Ένας δεύτερος σεισμός θα ακολουθήσει στην άθεη Κίνα που δεν πιστεύει στο Θεό. Θα τους ταρακουνήσει τόσο πολύ, που θα πουν τέτοιοι σεισμοί δεν ξανάγιναν ποτέ.

Αλλά αλίμονο και στον τρίτο σεισμό που θα γίνει στην Αμερική και θα ισοπεδώσει το ένα τρίτο της Αμερικής, γιατί θα είναι τόσες πολλές οι παρενέργειες που το ένα τρίτο εκεί θα χαθεί, θα ερημωθεί.

Η Ευρώπη θα ταρακουνηθεί πολύ. Αυτή η Ευρώπη που τώρα ψηφίζει νόμους εναντίον του Θεού, δεν έχει καταλάβει ότι παροργίζει όχι μόνο το Θεό, αλλά και την ίδια την κτίστη και την ίδια την φύση.

Όλη η γη θα επαναστατεί. Ασυνήθιστες πλημμύρες, ασυνήθιστες θερμοκρασίες, ριζική αλλαγή του καιρού. Θα λέει ο κόσμος, παραφρόνησε η φύση. Βγήκε εκτός εαυτού ο κόσμος. Οι μετεωρολόγοι ποτέ δεν θα είναι σίγουροι πλέον για μετά από λίγες ώρες τι θα γίνεται. Άλλα θα λένε και άλλα θα γίνονται.

Κοσμικές ακτινοβολίες, γεγονότα στον ήλιο, θα δείξουν την παρουσία του Θεού στους ανθρώπους. Με τα φαινόμενα που θα δούμε όλοι, θα επιβάλλουν στους ανθρώπους να σκεφτούν ότι υπάρχει Θεός και θα την επιβάλλουν αυτήν την παρουσία του Θεού. Θα είναι τόσο δυνατές οι κοσμικές ακτινοβολίες, που σε πολλά μέρη, σε πολύ ευρύ φάσμα όλου του πλανήτη, θα υπάρχουν δυσκολίες πλέον στο να συνεχίσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα να λειτουργούν. Θα δείτε πράγματα που δεν τα έχετε φανταστεί, αλλά το χειρότερο είναι αυτές οι ξαφνικές θερμοκρασίες οι οποίες θα είναι ή πολύ-πολύ ζέστη ή πολύ-πολύ κρύο. Όλα αυτά θα αναστατώσουν τον κόσμο, θα αναστατώσουν τόσο πολύ τις καλλιέργειες, που σε λίγο θα έχουμε πρόβλημα λόγω των καιρικών συνθηκών. Θα έχουμε πρόβλημα στις καλλιέργειες λόγω δυστυχώς αυτών των φοβερών και μολυσματικών μεταλλαγών που θα σπαρθούν από τους ανθρώπους.

«Όσον αφορά για τους σεισμούς, λέει ο Θεός ότι, άλλοι θα γίνονται από Εμένα και άλλοι θα επιτρέπω να γίνονται από τους ανθρώπους. Ιδίως αυτοί οι δυο μεγάλοι σεισμοί, της Ρωσίας και της Κίνας, θα σχολιαστούν έντονα από τους επιστήμονες, μήπως είναι ανθρώπινη επέμβαση. Αυτό το αφήνω να το σκεφτείτε εσείς. Δεν θα είναι όλα δικά Μου. Θα αφήσω στους ανθρώπους να νιώσουν αυτό που οι ίδιοι έφτιαξαν. Έφτιαξαν πόνο και έσπειραν θλίψη. Εγώ σαν Θεός θέλω να φέρω την γαλήνη και την ειρήνη στις καρδιές σας, γι’ αυτό και σας ζητάω, ελάτε κοντά Μου. Αλλά τα σατανικά πνεύματα, που κυριαρχούν σε πολλά παιδιά Μου, δεν σκέφτονται έτσι…».



Είναι περίλυπη η καρδιά του Θεού Πατέρα γι’ αυτά που βλέπει πάνω στα παιδιά Του, που αντί με το μυαλό που τους έδωσε, με την δυνατότητα να σκέπτονται και νακαταλαβαίνουν ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό, που θα έπρεπε να αναγνωρίζουν την ύπαρξή Του, να αναγνωρίζουν την παρουσία Του, να αναγνωρίζουν την Πατρική και Μητρική αγάπη που έχει για όλα Του τα σπλάχνα, όμως Εκείνος με θλίψη βλέπει τα περισσότερα Του παιδιά, να μένουν μακριά Του εκούσια, με την θέλησή τους. Προτιμούν αντί την ωραία διδασκαλία της αγάπης που κήρυξε ο Υιός Του ο μονογενής, να θέλουν να ακολουθούν την διδασκαλία του πείσματος και της ανοησίας, των λαθών και των αμαρτημάτων.

Είναι περίλυπη η καρδιά του Θεού Πατέρα γι’ αυτά που βλέπει στα παιδιά Του…

Είναι τόση η θλίψη του Θεού Πατέρα που γίνεται αντιληπτή σε όλη Του την δημιουργία. Μαζί Του δεν στενοχωριούνται μόνο οι Άγγελοι, δεν θλίβονται οι Άγιοι, δεν θλίβεται όλος ο ουράνιος κόσμος, αλλά θλίβεται ακόμα και αυτή η δημιουργία που βλέπει το Θεό Πατέρα να θλίβεται για τα σπλάχνα Του, που αντί να Τον πλησιάζουν, απομακρύνονται από κοντά Του, που αντί να μπουν μέσα στη δική Του ευσπλαχνική καρδιά, προτιμούν την φοβερή γεμάτο θλίψη και ταραχή αγκαλιά του Εωσφόρου. Τόσο πολύ αντιδρά η φύση, τόσο πολύ αντιλαμβάνεται την θλίψη του Θεού Πατέρα, που και αυτή βρίσκεται στα όρια της επανάστασής της εναντίον του πεισματάρη ανθρώπου, που αντί να ζητάει το Θεό του, επιζητάει την κόλαση του Εωσφόρου!

Γι’ αυτό, για άλλη μια φορά, μέσα από πολλούς προφήτες, μέσα από πολλούς διδασκάλους, μέσα από πολλούς ιεροκήρυκες, μέσα από πολλά αγαπημένα Του στελέχη και υπηρέτες Του μέσα στην Εκκλησία, φωνάζει: «Μετανοείτε»! Η φωνή του Προδρόμου ξανακούγεται. Η φωνή της μετανοίας ξανά αντηχεί παντού. Πόσοι όμως θα μετανοήσουν και πόσοι θα αλλάξουν ζωή;

Ο Θεός αποκαλύπτει σε πολλούς ανθρώπους αυτά που έρχονται. Αυτοί όμως που νομίζουν ότι όλα πάνε καλά, δεν θέλουν να τα καταλαβαίνουν, δεν θέλουν να τα αντιλαμβάνονται, δεν θέλουν να τα πιστέψουν. Γι’ αυτό και αυτούς που τα μεταφέρουν, άλλοι θα τους αποκαλούν πλανεμένους και άλλοι θα τους αποκαλούν Αγίους, χωρίς να είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πλανεμένοι δεν είναι, όταν ακούν τον ίδιο το Θεό να τους διατάζει να μεταφέρουν τον λόγο Του, να τους διατάζει να μεταφέρουν το μήνυμα της μετανοίας, αλλά ταυτόχρονα και της μητρικής λατρείας Του. Το πόσο δηλαδή είναι Μάνα και Πατέρας στον καθένα και πως όλοι μας είμαστε παιδιά, σπλάχνα Του και θέλει να είμαστε τα μωρά Του. Μόνο που αντί να γινόμαστε μωρά στην καρδιά Του, προτιμούμε να είμαστε μεγάλα παιδιά, που άλλες φορές κάνουμε το θέλημά Του και άλλες φορές το θέλημά μας.