Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τα γεγονότα που θα συμβούν πριν την τελική εμφάνιση του Αντίχριστου

Μέσα σε αυτήν την ανακατωσούρα τέσσερα μεγάλα κράτη θα δημιουργήσουν τον πανικό του ερχόμενου γενικευμένου πολέμου. Αυτά τα τέσσερα κράτη είναι: Το ένα είναι το Ισραήλ, το άλλο είναι το Ιράν, το τρίτο είναι η Αίγυπτος και το τέταρτο η Συρία. Προσέξτε το, πολύ βασικό: Ιράν, Ισραήλ, Αίγυπτος, Συρία. Αυτά τα τέσσερα κράτη θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα.
 
Πριν την τελική εμφάνιση του Αντίχριστου ξέρετε τι γεγονότα θα συμβούν; Ο Αντίχριστος μέσα από δικούς του ηγέτες θα κάνει δύο κράτη στα οποία ηγούνται πεισματάρηδες και δυνατοί ηγέτες, να συγκρουστούν. Και μέσα από αυτά τα δύο κράτη θα αρχίσει να κλιμακώνεται ο πόλεμος και θα επεκτείνεται που θα αγγίξει πλέον τους μεγάλους, τα πολύ μεγάλα κράτη, τα οποία μπροστά στην απειλή αυτή που τώρα βλέπουν, στην αρχή δεν την βλέπανε, τώρα θα αναγκαστούν να παρέμβουν.

Θα κλιμακωθεί ο πόλεμος και θα πάει σε άλλα κράτη. Θα επεκταθεί ο πόλεμος και όταν θα αγγίξει τους μεγάλους, αυτά τα μεγάλα και ισχυρά κράτη, όταν τα αγγίξει η μεγάλη αυτή απειλή, τότε θα αναγκαστούν πλέον να αρχίσουν να συζητάνε για την ειρήνη. Θα γίνονται διαπραγματεύσεις για την ειρήνη.

Και τότε από την ανατολή θα έρθει και θα εμφανισθεί ένα πρόσωπο τόσο δυνατό, τόσο έξυπνο, τόσο σατανικά σοφό, τόσο γοητευτικό, τόσο σε οικονομικό επίπεδο δυνατό, που θα τον βάλουν σαν διαπραγματευτή. Και σαν διαπραγματευτής αυτός θα καταφέρει να ισορροπήσει τις αντιδράσεις των κρατών και θα έλθει η πρώτη ειρήνη. Όταν θα γίνει αυτή η πρώτη ειρήνη, το Ισραήλ θα υποφέρει.

Σε αυτήν την σύγκρουση τέσσερα κράτη θα παίξουν την βάση του ερχομού του Αντίχριστου: Η Συρία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και το Ιράν. Από εκεί θα εξαπλωθεί η αντίδραση και ο πόλεμος και στα υπόλοιπα κράτη και τότε θα γίνουν όλα.

Και από το πουθενά θα έρθει ο Αντίχριστος, ο οποίος θα έχει όλα αυτά που σας είπα: Απόλυτα γοητευτικός, με πολύ χιούμορ, με πολύ δήθεν καλοσύνη. Και τότε αυτός θα καταφέρει να σταματήσει τον πόλεμο. Θα τον αποδεχθούν σαν πρίγκιπα της ειρήνης! Τα ΜΜΕ, όλα δηλαδή τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και όλοι οι ηγέτες των κρατών, τότε θα τον αποδεχθούν σαν κορυφαία προσωπικότητα και θα τον φωνάζουν σε όλα τα κράτη για ομιλίες, για να τον γνωρίσουν και να υποταχθούν σε αυτόν. Τότε θα τον προωθούν σιγά-σιγά για παγκόσμιο ηγέτη, γιατί χάρη σε αυτόν σταμάτησε ο πόλεμος.

Οι Εκκλησίες θα βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση, που και αυτές ρημαγμένες από πολλά σκάνδαλα και από πολλές συγκρούσεις, τότε θα τον φωνάξουν. Εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται πάνω στο θρόνο ο Ψευδοπροφήτης, ο οποίος θα είναι ένα με τον Αντίχριστο. Ο Ψευδοπροφήτης θα υποτάξει όλο τον κόσμο στα πόδια του Αντίχριστου. Θα λέει σε όλο τον κόσμο: «Αυτός είναι ο πραγματικός ηγέτης, ο πραγματικός ανθρωπιστής»!

Ο Αντίχριστος θα έρθει τότε να κηρύξει, όχι τη θρησκεία του Θεού, αλλά τη θρησκεία του ανθρώπου! Ανθρωπιστική θρησκεία θα κηρύξει! Θα τονίσει δηλαδή υπερβολικά, όχι την έννοια του Θεού, αλλά την έννοια του ανθρώπου, που μπορεί να γίνει θεός. Θα μιλήσει για τον άνθρωπο θεό και θα πει: «Εγώ είμαι ο αρχηγός σας». Θα αποδεχθεί όλα εκείνα τα άσεμνα, που δεν δέχεται η Αγία Γραφή. Θα τον αποδεχθούν όλοι σαν βασικό στέλεχος και ηγέτη. Και τότε ο Ψευδοπροφήτης θα ζητήσει από όλους τους πιστούς, που θα έχει υποτάξει και τις υπόλοιπες Εκκλησίες, να υποταχθούν στον Αντίχριστο.

Ο Αντίχριστος τότε θα παραδώσει την απόλυτη εξουσία στον Ψευδοπροφήτη του Βατικανό. Θα έχει τις απόλυτες εξουσίες σε όλες τις Εκκλησίες, σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα δόγματα. Τότε θα ξεκινήσει ο μεγαλύτερος διωγμός που υπέστη ποτέ ο Χριστιανισμός.