Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Η προετοιμασία των πιστών στον ερχομό του Αντίχριστου

Ο Θεός θα επιβάλλει σε όλο τον κόσμο, σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχει επιλέξει προφητικά να μιλούν και να μεταφέρουν τον λόγο Του, τη σιωπή. Αυτό λέει σε όλους: «Τώρα τα είπατε, τώρα σωπάστε και απομακρυνθείτε». Θα γίνει αυτό που έγινε με τον Προφήτη Ηλία. Τον έβαλε να ελέγξει τον Αχαάβ και την Ιεζάβελ, τον έβαλε να επαναστατήσει και να πει τα λάθη, τον έβαλε να τους πει ότι καταστρέφετε τον κόσμο και μετά του είπε: «Κλείσε τους ουρανούς και φύγε». Και έφυγε εκείνος, δεν τον έβρισκαν εύκολα.
Παρά του ότι εξαπέστειλε ο βασιλιάς Αχαάβ τους στρατιώτες να τον βρουν και να τον σκοτώσουν, δεν μπορούσαν να τον βρουν. Αυτό θα γίνει και σε εμάς.

Για τριάμισι χρόνια θα ζήσει ο κόσμος την πολυτέλεια της απόλυτης ευδαιμονίας και της σατανικής λατρείας. Μόνο προς το τέλος, όταν θα αποκαλυφθεί πλέον ο Αντίχριστος και ο Ψευδοπροφήτης, από ένα τυχαίο γεγονός εις βάρος του Αντίχριστου, τότε θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και θα ζήσουμε αυτή τη στυγνή δικτατορία και θα υποφέρει ο κόσμος. Τα μικρά παιδιά, όλα αυτά μην νομίζετε ότι δεν θα τα δουν. Άλλα θα δουν περισσότερα και άλλα θα τα δουν όλα.

Αντλείστε δύναμη
Πρώτον, από την εμπιστοσύνη μας στον Χριστό. Από την εμπιστοσύνη μας όμως και σε κάτι άλλο, στο ότι αυτό που γίνεται στην Εκκλησία, στη Λειτουργία, το Σώμα και το Αίμα του Χριστού είναι αληθινό, είναι πραγματικό, το οποίο όμως, τότε δεν θα υπάρχει. Ο Αντίχριστος θα καταργήσει τις Λειτουργίες. Θα ξεκινήσει από την Καθολική Εκκλησία.

Θα αλλάξουν τις προσευχές, θα αλλάξουν την διαδικασία της Λειτουργίας, θα αλλάξουν πολλά πράγματα, όχι μόνο τα άμφια, τους σταυρούς και τα υπόλοιπα. Πολλά θα αλλάξουν. Θα συμπαρασύρει πολύ κόσμο και πολλές Εκκλησίες. Δυστυχώς και Ορθόδοξοι πολλοί θα υποταχθούν, όχι όλοι.

Ο θλιμμένος Θεός Πατέρας θα επιτρέψει να μην έχουμε αυτό το οποίο τώρα δεν του δίνουμε σημασία. Ξέρετε ποιο είναι αυτό το οποίο δεν του δίνουμε τώρα σημασία; Την Θεία Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα του Υιού Του. Μυστικά θα γίνονται σε σπίτια, σε υπόγεια, σε χώρους κρυφούς, όλες αυτές οι Λειτουργίες και θα μεταλαβαίνουν μόνο πλέον οι πιστοί, γιατί οι άπιστοι δεν την έχουν ανάγκη, ούτε τώρα μεταλαβαίνουν. Μόνο οι πιστοί.

Πρέπει να έχουμε πολύ πίστη στο Θεό. Να Του λέμε: «Θεέ μου, Σε πιστεύω». Να Του το λέμε κάθε μέρα. Το δεύτερο που πρέπει να Του λέμε θα είναι: «Σε λατρεύω». Δεν αρκεί μόνο να πιστεύεις και ο σατανάς πιστεύει ότι υπάρχει Θεός, αλλά δεν Τον λατρεύει. Αυτή είναι η διαφορά των παιδιών του Θεού. Εμείς τι θα λέμε; «Σε πιστεύω και Σε λατρεύω». Και κάτι άλλο: «Σ’ αγαπώ». Δεν Σε λατρεύω απλά, Σ’ αγαπώ, γιατί Εσύ είσαι ο Θεός μου, ο Βασιλιάς μου. Εσύ είσαι ο Πατέρας μου, η Μάνα μου και εγώ είμαι ο γιός Σου. Αυτά τα τρία πράγματα από τώρα θα Του λέμε.

Δεν είναι μακρινός ο καιρός που θα δούμε τόσες πολλές φωτιές τριγύρω, που θα λέμε Θεέ μου τώρα τι γίνεται; Όμως όλα αυτά τα λέει ο Θεός μέσα από το στόμα πολλών ανθρώπων εδώ στη γη, μέσα από πολλούς ιεροκήρυκες για έναν λόγο, να προετοιμαστούν τα παιδιά Του. Και η προετοιμασία μας ποια είναι;
  • Πρώτα, πρώτα να μετανιώνουμε: «Θεέ μου, συγχώρησέ με». 
  • Το δεύτερο, να προσευχόμαστε. Δεν αρκεί μόνο η μετάνοια, χρειάζεται και η προσευχή. 
  • Και το τρίτο να μεταλαβαίνουμε.
Αυτά τα τρία θα είναι η δύναμη των πιστών. Όσοι δεν τα τηρήσουν αυτά τα τρία, πολύ σύντομα θα βρεθούν σε τέτοιες δυσκολίες που και οι ίδιοι θα λένε: «Θεέ μου, τώρα τι γίνεται;»