Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκίνησε να διδάσκεται ο σατανισμός στα δημοτικά σχολία των ΗΠΑ. Έρχεται και στην "ουδετερόθρησκη" Ελλάδα;

Μια απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου έφερε τα πάνω κάτω στην εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου όπως οι Χριστιανοί δίνουν την Βίβλο για να διδάσκεται στα παιδιά και οι άλλες θρησκευτικές ομάδες έχουν το δικαίωμα να πράξουν το ίδιο.

Η απόφαση αυτή αφορά την επαρχία του Όραντζ Κάουντι στην Φλόριντα, αλλά πολλοί θεωρούν ότι είναι «πιλοτική» και μπορούν να την επικαλεστούν καταρχήν σε όλη την πολιτεία και στην συνέχεια σε όλες τις ΗΠΑ.

 Έτσι λοιπόν το βιβλίο των Σατανιστών παραδόθηκε στα σχολεία και είναι έτοιμο προς διδασκαλία.
Το βιβλίο ονομάζεται «Το μεγάλο βιβλίο των μικρών σατανιστών».
 

Στο Βερμόντ των ΗΠΑ, μετά την δημιουργία της εκκλησίας του Σατανά…και την επίσημη και διαρκή παρουσία τους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εγείρεται η απαίτηση και μάλλον θα γίνει δεκτή, να διδάσκεται ο σατανισμός στα δημοτικά σχολεία και μάλιστα όχι απλά σαν μάθημα αλλά στις εξτρά ώρες του ολοήμερου σχολείου, μετά το τέλος των μαθημάτων, από ειδικούς σατανιστές διδασκάλους. 

Κατέφυγαν λοιπόν στα δικαστήρια και κέρδισαν την απόφαση να διδάσκουν τις ιδέες του σατανά στα παιδάκια.





Έτσι το SATANIC TEMPLE, πρέπει βάσει του νόμου να αρχίσει σύντομα την σατανική διδασκαλία. 

Ο νόμος της νέας τάξης είναι δεδομένος και οι δικηγόροι των σχολείων, είπαν στους συλλόγους των γονέων και κηδεμόνων, ότι δεν είναι δυνατόν να το αποφύγουν, γιατί θα χάσουν κάθε δικαστήριο βάσει νόμου.





Το SATANIC TEMPLE, εξαπλώνει την δραστηριότητά του σε όλες τις ΗΠΑ πλέον, αφού έδεσε την νομοθεσία με δικαστικές αποφάσεις που πάρθηκαν στο Βερμόντ, όπου όλοι έπαιρναν την υπόθεση για αστεία και γραφική.

Ετοιμαστείτε και εδώ στην ουδετερόθρησκη Ελλάδα, να έχουμε τα ίδια.