Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Οι επαγγελματίες ψευδομάρτυρες και επίορκοι «χριστιανοί» «μουτζώνουν» το Θεό.



Όσοι παλαμίζουν το Ιερό Ευαγγέλιο για να ορκιστούν, αυτό ακριβώς κάνουν!!! Ορκίζονται τα αξιολύπητα αυτά όντα με πάθος και μίσος. Δεν κοιτάζουν πίσω από την έδρα του δικαστή που υπάρχει η εικόνα του Παντοκράτορος Χριστού, ο Οποίος τους βλέπει και θα ανταποδώσει στον καθένα κατά τα έργα του!!!
 
Ο Χριστός  απαγορεύει ΤΕΛΕΙΩΣ τους όρκους., διότι  το σώμα μας και η ψυχή μας είναι ιδιοκτησία του Θεού.
-Μά την αλήθεια, λέει αυτός που ορκίζεται. Όμως αλήθεια είναι Αυτός ο Θεός. Άλλωστε το λέει και ο ίδιος: «Εγώ είμαι η Αλήθεια».
-Σου ορκίζομαι λέει άλλος! Αλλά κι αυτός ο όρκος είναι πλήρης όρκος διότι υπονοείται ο Θεός.
-Στην ψυχή της μάνας μου λέει ένας τρίτος που δεν καταλαβαίνει ότι η ψυχή πλέον είναι στην απόλυτη εξουσία του Θεού.

Ορκίζονται πολλοί και δεν καταλαβαίνουν ότι ο Θεός τους τιμωρεί. Τα «πληρώνει» η γυναίκα τους, τα παιδιά τους ή τα άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα, διότι «εν άλλοις πταίομεν και έν άλλοις απολαμβάνομεν».

Ορκίζονται άλλοι ψέματα και λένε: «δεν πειράζει, διότι θα πάω και θα εξομολογηθώ. Λές κι είναι πιό έξυπνοι από τον Θεό! Τότε δεν σε συγχωρεί όμως ο Θεός, διότι δεν έχεις μετάνοια. Η μετάνοια είναι ΔΩΡΟ του Θεού. Πάρε δηλητήριο και πήγαινε μετά στον Θεό. Το κάνεις; Δεν το κάνεις!

Η Εκκλησία, το κράτος, το σχολείο, η οικογένεια - η κοινωνία ολόκληρη - πρέπει να επιστρατευθούν για να «χτυπήσουν» αυτό το μεγάλο κακό.

Οι δικηγόροι που παρακινούν τους άλλους να ψευδορκούν κοιτάζουν μόνο το πορτοφόλι των πελατών τους. Η Δικαιοσύνη κλονίζεται. Τα θεμέλια της κοινωνίας σαλεύονται.
Η αλήθεια καταδιώκεται, διότι οι περισσότεροι δικηγόροι αδιαφορούν για την αλήθεια και τον όρκο. Νομίζουν ότι δεν έχουν ευθύνη απέναντι του Θεού για τους ψεύτικους όρκους που παρακινούν τους άλλους να κάνουν. Οι ταλαίπωροι!!! Είναι αξιολύπητοι όταν διοργανώνουν όλο το σατανικό σύστημα των ψευδορκιών γιά να παραπλανήσουν τους δικαστές, στηρίζοντας νομικά το ψέμα και συνθέτοντας την επιστημονική απάτη.

Άλλοι υποστηρίζουν τον ψεύτικο όρκο για να σώσουν φτωχούς οικογενειάρχες!!! Φυσικά, αφού όλοι αυτοί εναπόθεσαν την ελπίδα τους στο διάβολο...