Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πως θα είναι η σφραγίδα του Αντιχρίστου

Είμαστε ήδη στην εποχή όπου το τατουάζ, πάνω σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, θεωρείται από την πλειοψηφία της νέας γεννιάς αναπόσπαστο «στολίδι» αλλά και φετίχ. Το τατουάζ είναι σαν το πρώτο τσιγαράκι του θεριακλή και ναρκομανή που το ξεκίνησε για πλάκα ή σαν το πρώτο ποτηράκι κρασί του μπεκρή.

Η προπαγάνδα δεκαετιών κυρίως από την τηλεόραση αλλά και από τα έντυπα μέσα, κατάφερε τον σκοτεινό σκοπό της, να διαβρώσει και να καθυποτάξει την πλειοψηφία.

Όσοι αντιδρούν, κατακρίνονται αμέσως σαν ....σκοταδιστές ή ....οπισθοδρομικοί!

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον νέο κώδικα QR που θα αντικαταστήσει τον γραμμικό σε όλα τα προϊόντα να είναι χτυπημένος σε τατουάζ σε Αμερικανούς πολίτες και να «φοριέται» ήδη σαν μόδα από αρκετούς εκεί.

Το νέο Ηλεκτρονικό Τατουάζ.

Μικροκυκλώματα χαραγμένα στο Δεξί χέρι ή στο μέτωπο εμπεριέχοντας τον κώδικα QR, βρίσκονται σε πειραματική μορφή σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία και Ινδία.

Η παραγωγή του μικροτσίπ και η εφαρμογή του αυξάνεται κάθε μήνα με γρήγορους ρυθμούς. Άπαξ και το «φορέσεις» δεν μπορείς να το βγάλεις με τίποτα!

Εάν το έχεις στο δεξί σου χέρι και μετανοιώσεις για να φύγει από πάνω σου πρέπει να το κόψεις. Εάν το έχεις στο μέτωπο και θες να το αφαιρέσεις δεν σώζεσαι, είναι αργά πλέον.

Χωρίς αυτό το ηλεκτρονικό «τατουάζ» δεν θα μπορούν ούτε να πουλήσουν, ούτε να αγοράσουν, όλοι αυτοί που δεν είναι δούλοι του χρήματος και των υλικών απολαύσεων. Όσοι δεχθούν τον Αντίχριστο για Μεσσία και Σωτήρα τους θα το «χαράξουν» αμέσως.

Οι υπόλοιποι, θα καταφύγουν στα βουνά και στις ερήμους.

Ο διωγμός θα είναι μεγάλος… στο τέλος όμως η νίκη θα είναι δική μας με τον Ιησού Χριστό, οδηγό μας και απελευθερωτή όλων των δεινών.