Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αρνηθείτε τον Σατανά

 Αφού τα δουλοσιωνιστικομασονικοσατανικά "ποντίκια" αρχίζουν να επιβάλλουν την λατρεία του Σατανά ακόμη και στα δημοτικά σχολεία και σε λίγο και στις Εκκλησίες όλων των θρησκειών ας αρνηθούμε τον ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ μυρμηκολέοντα όσες περισσότερες φορές μπορούμε και ας πούμε:

Eρχεται το τέλος σου μισερέ μυρμηκολέοντα ακάθαρτο, καταχθόνιο, δυσωδιακό πνεύμα, εγωιστή, μισάνθρωπε, υιέ της αυγής, αρχέκακε της βλασφημίας, αρχηγέ της ανταρσίας κι αυτουργέ της πονηριάς:

· Που δεν κατάλαβες, ότι το σύμπαν χωρίς τον Δημιουργό Τριαδικό Θεό σου και Θεό μας, θα ήταν παράλογο.

· Που είσαι τόσο μικρός και τόσο ανόητος, που δεν κατάλαβες, ότι ο Θρόνος ανήκει μόνο στον Αιώνιο Θεό σου και Θεό μας, στον Κτίστη σου και Κτίστη μας.


.  Που, ενώ είσαι τόσο μικρός, ήθελες να γίνεις όμοιος με τον Ύψιστο Θεό.

.  Που ήθελες να υψώσεις τον τιποτένιο εαυτό σου υπεράνω των άστρων του Θεού κι επί τα ύψη των νεφελών.

.  Που έπεσες από τον ουρανό στη γη και συνετρίβης.

.  Που έγινες καταπατητής των λαών.

.  Που αναταράσσεις τους κυβερνήτες.

.  Που θέλεις να ερημώσεις την οικουμένη.

.  Που θέλεις να καταστρέψεις τις πόλεις και

.  Να κάνεις τη γη να τρέμει.

Σε απαρνούμεθα και φωνάζουμε όλοι οι άνθρωποι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού:

Επιτέλους έρχεται το τέλος σου.

Θα γίνεις α δ ύ ν α μ ο ς και τ’ όνομά σου θα παραμείνει ως συνώνυμο της Υποκρισίας, του ψέματος, της Κακίας, της Τυραννίας, της Αθλιότητος και της Απάτης.

Θα γίνεις πτώμα καταπατημένο και

Θα θαφτείς στον τάφο μόνος σου, εκεί που τα σκουλήκια, σου έχουν ήδη έτοιμο στρώμα και σκέπασμα, στον ίδιο βαθύ λάκκο, που ετοίμαζες για μάς τους ανθρώπους.

Εξαφανίσου μπροστά από κάθε άνθρωπο, αμετΑΝΟΗΤΕ διάβολε, βιαστή της βασιλείας τωνουρανών και δήμιε της Ελευθερίας, της Αγάπης, της Αλήθειας, της Χαράς, της Ζωής, της Γαλήνης, της Ευτυχίας, της Φιλανθρωπίας, της Ελπίδας, της Εντιμότητας και της Δικαιοσύνης.

Γνωρίζεις πολύ καλά - εσύ και οι όμοιοί σου Εωσφόρε - ότι όπως το σκοτάδι δε θα μπορέσει να κρύψει ποτέ το φως, έτσι και το ψέμα δε θα μπορέσει να καλύψει ποτέ την αλήθεια!

O Θεός έδωσε το φως στους τυφλούς, την ακοή στους κουφούς, τη δύναμη στους χωλούς να περπατήσουν σαν το ελάφι, γλώσσα στους μουγκούς και πολλές πηγές νερού στην έρημο.

Θα 'πρεπε να γνωρίζεις, ότι μόνο τα ανόητα όντα περιφρονούν με λόγια κι έργα τον Κτίστη τους και μόνο οι αμετ-ανόητοι πάνε στην κόλαση, εκεί που το σκουλήκι δεν πεθαίνει και η φωτιά δεν σβήνει.

Αρχέκακε μηρμηκολέοντα, το πείραμά σου κι οι διεκδικήσεις σου απέτυχαν.

Εδώ είναι η Ελλάδα.
Η αγαπημένη χώρα του Θεού.
Εδώ, μιλάμε και γράφουμε Ελληνικά.

Κι ο Μεγάλος Θεός - ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός - επέλεξε την Ελληνική Γλώσσα και τα χέρια των μαθητών Του, για να γράψει την Καινή Διαθήκη, που μας άφησε.

Εδώ, υπάρχουν ακόμη χριστιανοί, που αγαπούν το Δημιουργό Θεό, με όλη τη δύναμη του μυαλού τους, με όλη τη δύναμη της καρδιάς τους και με όλη τη δύναμη της διανοίας τους.

Επιτέλους - ευτυχώς για μας - έρχεται το τέλος σου.

Επιτέλους, έρχεται η αιώνια τιμωρία σου.