Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Oι τρεις τομείς που προετοιμάζουν οι πρόδρομοι του Αντίχριστου τον ερχομό του

Τι κάνει τώρα ο Εωσφόρος; Αποκαλύπτει σε ηγετικά στελέχη, οι οποίοι εμπιστεύονται απόλυτα τον Εωσφόρο και που μέσα από σατανικές τελετές που γίνονται σε ορισμένα μέρη του κόσμου, από ηγετικά στελέχη που κυβερνούν τον κόσμο, προσέξτε το, που κυβερνούν τον κόσμο, και που για να γίνουν ηγέτες πρέπει να περάσουν μέσα από ειδική σατανιστική μύηση, που στην αρχή λέγεται μασονική στοά, αλλά δεν είναι τίποτα η μασονική στοά μπροστά σε αυτήν την μύηση που τελείται από ορισμένους στις μυστικές λέσχες του Εωσφόρου.

Είναι οι μυστικές «εκκλησίες» του Εωσφόρου που κανείς δεν τις ξέρει, εκτός από λίγες ομάδες ανθρώπων, που ο Εωσφόρος έχει επιλέξει να κυβερνήσει. Σε αυτούς αποκαλύπτει ο Εωσφόρος ότι ο καιρός της παρουσίας του γιού του είναι πολύ κοντά! Είναι τόσο κοντά και θα κυβερνήσει επιτέλους μέσα από το γιό του ο ίδιος ο Εωσφόρος όλη την κτίση και όλη τη γη! Αποκαλύπτει τι πρέπει να γίνει, γιατί, όταν θα έλθει ο γιός του, πρέπει να είναι όλα έτοιμα για να τον υποδεχθούν.

Τι κάνει ο Εωσφόρος; Δίνει εντολές για την προετοιμασία του γιού του. Πολύς κόσμος, το αγνοεί! Μέσα από τις εμφανίσεις του Εωσφόρου στις σατανιστικές αυτές τελετές λέει σε ποια επίπεδα θα δουλέψουν οι δικοί του και τα επίπεδα αυτά είναι τρία. Είναι η οικονομία, η πολιτική και η Εκκλησία, τρία επίπεδα!

Η Οικονομία:
Διατάζει στους δικούς του πρώτον, πως να παρθεί ο πλούτος των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ξέρουμε πολύ καλά, το ξέρει ο Εωσφόρος, το ξέρουν όλοι, ότι όποιος καταφέρει να ελέγξει τον πλούτο των κρατών και το ψωμί των ανθρώπων, ελέγχει όλο τον κόσμο, αφού από αυτά στηριζόμαστε. Το φαγητό και ο πλούτος των κρατών είναι που στηρίζει τα έθνη. Έχει δώσει λοιπόν εντολή και ήδη προχωράει το έργο του, όχι από τον Αντίχριστο, από τους προδρομικούς αντίχριστους, οι οποίοι σε όλο τον κόσμο αυτήν την στιγμή έχουν ένα στόχο: Πως πρώτον να υποτάξουν τα πάντα, όλα τα έθνη, όλα τα κράτη, μέσα από πολλαπλές κινήσεις. Μια κίνηση είναι να φέρουν εμφυλίους μέσα στα κράτη που τα βλέπουμε. Άλλη κίνηση είναι να φέρουν πόλεμο ανάμεσα στα κράτη. Άλλος ο εμφύλιος μέσα σε ένα κράτος και άλλο ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο κράτη. Μια άλλη κίνηση είναι, μέσα από την υπερβολική ευδαιμονία, αυτήν την πλεονεξία που έχουμε όλοι μας να θέλουμε να αγοράζουμε και να φτιάχνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Αυτό είναι πλεονεξία. Έχουμε ένα σπίτι; Να έχουμε δύο σπίτια. Έχουμε ένα αυτοκίνητο; Να αγοράσουμε κι άλλο, να έχουμε δύο αυτοκίνητα. Έχουμε δέκα δραχμές; Να τις κάνουμε είκοσι. Μέσα από αυτήν την πλεονεξία κατάφερε ο σατανάς με τις εντολές που έδωσε, είναι σχέδιο αυτό να το ξέρετε, να κάνει όλους τους ανθρώπους να δανειστούν, να φτιάξουν σπίτια, να αγοράσουν αυτοκίνητα, να αγοράσουν οικόπεδα, να έχουν ότι θέλουν.

Τώρα όμως είναι η σειρά του, με τον τρόπο που τα έφτιαξαν, να τους τα ξαναπάρει πάλι πίσω. Και θα τους τα πάρει με τον πιο φρικτό τρόπο. Αναρίθμητες οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο. Αναρίθμητες οικογένειες δεν θα έχουν που να μένουν. Αναρίθμητες οικογένειες δεν θα έχουν τι να φάνε. Αναρίθμητες οικογένειες δεν θα έχουν ένα φάρμακο για τις αρρώστιες τους, γιατί αυτή είναι η εντολή του Εωσφόρου.

Σε λίγο σ’ αυτόν τον τομέα ξέρετε τι θα συμβεί; Στην αρχή θα λένε, ερχόμαστε να σας βοηθήσουμε και θα δανείζουν και θα δίνουν χρήματα. Αλλά ο σκοπός δεν είναι να σε βοηθήσουν αλλά να σε υποτάξουν ακόμα πιο πολύ, ώστε όταν το χρέος σου ήταν φερ’ ειπείν χίλιες δραχμές, τώρα θα γίνει δέκα χιλιάδες. Και όσο θα σε δανείζουν δήθεν για να σωθείς, τόσο πιο πολύ μέσα στο βόθρο θα σε βάζουν για να σου πάρουν τα πάντα, ακόμα και την ψυχή σου. Και έτσι θα γίνει. Αυτός είναι ένας τρόπος.

Γι’ αυτό μέσα σε τρία παιχνίδια θα παιχτεί η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Πρώτον θα δανειοδοτηθούν όλοι, θα δώσουν δάνεια σε όλους. Όχι μόνο στους ανθρώπους, από αυτούς ξεκίνησε αλλά στα κράτη θα καταλήξει. Αλλά θα είναι τόσα πολλά τα δανεικά που θα πάρουν τα κράτη, που θα ομολογήσουν ότι είναι αδύνατον πλέον να τα επιστρέψουν και θα υποταχθούν στην ηγουμενική αρχή του Εωσφόρου που τώρα θα ζητήσει, όχι απλά πράγματα, αλλά θα ζητήσει όλα τα έθνη να αγοραστούν. Θα αγορασθεί η γη τους, θα αγοραστεί ο πλούτος, θα αγοραστούν τα πάντα και μετά όποιο κράτος δεν συμμορφώνεται θα το διαμερίσουν, θα το κάνουν πιο μικρά κομμάτια στο όνομα της δήθεν ελευθερίας! Αυτό θα γίνει.

Στη δεύτερη φάση, της οικονομίας ξέρετε τι θα γίνει; Θα έρθουν και θα πουν: «Πρέπει να βάλουμε τεχνοκράτες να τα φτιάξουν, να επαναφέρουμε λίγο την οικονομία». Αλλά αυτοί θα είναι πάλι δικοί τους. Και ο τεχνοκρατικός τρόπος ξέρετε που θα συνίσταται; Στο να βυθίσουν πιο βαθιά ακόμα τα κράτη. Και στο τέλος θα έρθει η elite, αυτή που κυβερνάει τον κόσμο, που κρατάει το χρυσάφι και το ασήμι όλου του κόσμου και θα τα αγοράσει πλέον όλα αυτά. Έτσι όλα τα κράτη θα ανήκουν σ’ αυτούς και όποιος θα ανεβαίνει ηγέτης θα είναι απόλυτα δικός τους. Και όποιος δεν θα συμμορφώνεται με τις εντολές τους, αυτός θα φεύγει. Όποτε θέλουν θα κάνουν κυβέρνηση, όποτε θέλουν θα κάνουν δήθεν εκλογές, αλλά θα είναι ψεύτικες, αφού αυτοί τις κατευθύνουν. Ότι θέλουν θα κάνουν αυτοί.

Και στο τέλος θα έλθουν αυτοί στον κόσμο, από αυτόν θα έχει απομείνει πλέον από τον πόνο και τη θλίψη της οικονομικής κατάρρευσης, που θα είναι συνέπεια και άλλων γεγονότων και θα τους πουν τώρα: «Πάρτε το χάραγμα, πάρτε το τσιπάκι, για να ξέρω σε ποιους θα δίνω, για να μην κάνω λάθος. Πάρτε το αυτό και τότε θα αρχίσω να σας δίνω». Αυτά θα κάνουν με λίγες λέξεις οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου στον πρώτο τομέα, την οικονομία.

Η πολιτική

Η δεύτερη προετοιμασία που θα κάνουν εκτός από την οικονομία, ξέρετε ποια θα είναι; Είναι η πολιτική. Θα δέσουν όλους τους πολιτικούς σε τέτοιο σημείο, που κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Ό,τι τους λένε θα το κάνουν και το βλέπετε ήδη. Αλλά πριν το κάνουν αυτό, θέλω να σας πω ότι τους πολιτικούς που θα ανεβάζουν στις κυβερνήσεις των κρατών, αυτοί πάλι θα τους ξαναρίχνουν. Τους πολιτικούς που θα ανεβάζουν ψηλά, αυτοί θα τους εκδιώκουν. Θα τους διατάξουν πρώτα να βγάλουν τέτοιους νόμους, που ο Εωσφόρος θα τους έχει δώσει εντολή, που θα αντιστρατεύονται το Άγιο Ευαγγέλιο, την Αγία Γραφή! Και οι νόμοι αυτοί των δήθεν κρατών, γιατί είναι εντολές του Εωσφόρου, θα αντιστρατεύονται τόσο πολύ το Άγιο Ευαγγέλιο, που όποιος θα τολμά να φωνάζει γι’ αυτούς τους καταραμένους νόμους, θα τον κλείνουν μέσα, έστω και αν αυτό το λέει η Αγία μας Γραφή, ότι δεν είναι σωστό. Όμως θα είναι πιο δυνατός ο νόμος του κράτους, από τον νόμο του Ευαγγελίου!

Θα έρθει στιγμή, αυτό αποκαλύπτει ο Θεός, ο Εωσφόρος τόσο πολύ θα επιβάλλει την δύναμή του πάνω στους ανθρώπους και πάνω στην Εκκλησία και πάνω στην πίστη, που θα σταματήσει η κυκλοφορία της Αγίας Γραφής! Δεν θα υπάρχει η Αγία Γραφή! Όπως την ξέρουμε, όπως την διαβάζουμε, δεν θα υπάρχει Αγία Γραφή! Θα απαγορευθεί με πολύ έντονες ποινές η κυκλοφορία και η αγορά της Αγίας Γραφής! Γι’ αυτό πρέπει όλοι να πάρετε μια Αγία Γραφή. Σας το ξαναλέω, όλοι να πάτε και να αγοράσετε μια Αγία Γραφή. Και μην νομίζετε ότι είναι πολύ μακρινά αυτά που σας λέω, τα παιδιά σας θα τα αγγίξουν, θα τα δούνε όλα αυτά. Τουλάχιστον ας υπάρχει κάτι που να διαβάζουν για την αληθινή πίστη.

Ο σταυρός δεν θα υπάρχει όπως τον ξέρουμε εμείς. Θα γίνει τέτοιο συνονθύλευμα σατανικό που στην πανθρησκεία, θα σας τα πω και αργότερα για το έργο του ψευδοπροφήτη, που δεν θα υπάρχει έτσι ο σταυρός όπως τον ξέρουμε. Αλλά θα είναι ένα τέτοιο καρύκευμα φαινομενικού σταυρού, που μέσα σ’ αυτόν θα υπάρχει κρυπτογραφημένο το κεφάλι του Εωσφόρου. Οι ιερείς, και αυτοί θα υποφέρουνε. Ξέρετε γιατί; Μετά από την πολιτική και την οικονομία θα πειραχτεί και η Εκκλησία.
Για να μην ξεφύγω ακόμα από την πολιτική, θα ήθελα να σας πω ότι έχει δώσει εντολή ο Εωσφόρος μέσα από τους δικούς του, να μειώσουν τον πληθυσμό της γης! Δεν θέλει τους ανθρώπους! Δεν θέλει τα σπλάχνα του Θεού! Ό,τι ο Θεός έχει δημιουργήσει, το αντιστρατεύεται, το πολεμάει ο σατανάς! Γι’ αυτό, έχει δώσει εντολή μέσα από τεχνικούς τρόπους, μέσα από δήθεν εμβόλια που θα σώζουν, αλλά θα καταστρέφουν, μέσα από δήθεν τροφές μεταλλαγμένων που δήθεν θα προωθείται η καλύτερη ευημερία του κόσμου, θα αυτοκαταστρέφονται οι άνθρωποι, γιατί μέσα σε αυτά θα υπάρχει η δυνατότητα μετά από τρεις-τέσσερις γενιές οι άνθρωποι να μην μπορούν πλέον να κάνουν παιδιά. Δεν θα κάνουν, θα τα μαθαίνετε αυτά σε λίγο.

Θα τα δημοσιεύουν και οι επιστήμονες. Θα υπάρχουν ευσεβείς επιστήμονες που θα τα βγάζουν έξω. Δεν θα μπορούν να κάνουν παιδιά, γιατί θα καθιστούν τον ανθρώπινο οργανισμό αδύνατο πλέον στην τεκνογονία και στις αρρώστιες.

Γι’ αυτό μέσα από ειρηνικούς τρόπους θα εξολοθρευτεί ο κόσμος! Προσέξτε το αυτό, μέσα από ειρηνικούς τρόπους, όχι τόσο από τον πόλεμο, όσο από ειρηνικούς τρόπους. Αυτό θα είναι το δεύτερο σχέδιο της πολιτικής, το οποίο προωθούν δυστυχώς σατανικοί πολιτικοί. Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που ορκίζονται πίστη στον Εωσφόρο για να τα φέρουν σε πέρας! Εμείς, χωρίς να τους ξέρουμε, αυτούς δυστυχώς ψηφίζουμε και ανεβαίνουν στις ηγεσίες. Το δεύτερο λοιπόν σχέδιο τους που θα χρησιμοποιήσουν είναι η πολιτική.

Η Εκκλησία

Το τρίτο τους σχέδιο ξέρετε ποιο είναι; Η Εκκλησία. Η Εκκλησία όπως την ξέρουμε δεν θα υπάρχει. Ξέρετε γιατί; Διότι ο σατανάς ξέρει πολύ καλά ότι για να κυριαρχήσει, πρέπει να εισχωρήσει στην πίστη των ανθρώπων. Μπορεί εμείς σήμερα να αρνιόμαστε ένα κόμμα, το δεύτερο κόμμα, το τρίτο κόμμα, μπορούμε να αλλάζουμε τα κόμματα, μπορούμε να αλλάξουμε τις ομάδες επιλογής μας, αλλά όμως ένα πράγμα δεν μπορούμε να αλλάξουμε, την πίστη μας. Ακόμα και ο πιο ασεβής πολλές φορές θα κάνει και το σταυρό του μπροστά από μία Εκκλησία. Δηλαδή, η πίστη των ανθρώπων είναι βαθιά ριζωμένη στην ψυχή τους, αλλού πολύ, αλλού λιγότερο. Αυτήν την πίστη θα χρησιμοποιήσει ο σατανάς τώρα για να κυριαρχήσει.

Γι’ αυτό υπάρχει ένα μυστικό που ποτέ δεν ελέγχθηκε. Μπορεί κάποιοι να το σκεφτόντουσαν, αλλά ποτέ δεν ελέχθηκε. Το κακό θα ξεκινήσει από την Καθολική Εκκλησία! Να το θυμάστε. Όπως βλέπετε τώρα αυτήν την κατάσταση που έχουμε Πάπα και Αντιπάπα, έτσι θα είναι και η κατάσταση την περίοδο του Αντίχριστου. Θα υπάρξει Πάπας που θα βγει έξω από τον ναό του Αγίου Πέτρου πάνω στα θύματα των ιερέων του, πάνω στους νεκρούς ιερείς του! Θα υπάρξει τέτοια φοβερή ανακατωσούρα, τέτοια φοβερή πολεμική. Θα βγει και θα κλάψει πολύ, γιατί τότε ο καθολικός κόσμος θα είναι πολύ ελάχιστος. Μετά θα ξαναλάμψει πάλι η Εκκλησία τους.

Όμως την περίοδο εκείνη που ο Αντίχριστος θα έλθει να κυριαρχήσει, θα υπάρχουν δύο Πάπες. Ο ένας θα είναι ο νόμιμος, ο οποίος δεν παραιτείται, αλλά θα τον έχουν θέσει σε παραίτηση. Θα είναι αυτός ο τελευταίος νόμιμος, ο οποίος ενώ θα θέλει να τοποθετήσει στις καρδιές των πιστών την αλήθεια του Ευαγγελίου, θα γελοιοποιηθεί μέχρι εσχάτων! Θα εξευτελιστεί μέχρις εσχάτων σε τέτοιο σημείο, που ο νέος Πάπας μετά που θα βγει, εκλεγμένος από ορισμένους, αυτούς που θα αναδείξουν τον τελευταίο κορυφαίο Ψευδοπροφήτη, θα είναι τέτοιας δύναμης, τέτοιας εμβέλειας, τέτοιας σατανικής σοφίας, τέτοιας γοητείας και θα ασκήσει τέτοια δύναμη, που θα αναγκάσει όλο τον κόσμο να υποταχθεί στον Αντίχριστο.

Θα είναι φίλος με τον Αντίχριστο. Όλες τις Εκκλησίες θα τις συμπαρασύρει μαζί του. Ελάχιστοι άνθρωποι θα είναι αυτοί που θα πιστεύουν στον αληθινό Θεό. Πολλές Εκκλησίες δυστυχώς θα μπουν κάτω από την μέγγενη αυτή, από την κατάρα της πανθρησκείας και τότε θα υπάρχουν καινούργιοι ναοί, καινούργια άμφια, καινούργια σύμβολα, καινούργιες διδασκαλίες.

 Η Αγία Γραφή όπως την ξέρουμε δεν θα υπάρχει. Από τα κατάβαθα του σατανικού Βατικανού, θα μπούν νέες διδασκαλίες που δήθεν αποτελούν το αληθινό κομμάτι της Αγίας Γραφής και όχι αυτό το ψεύτικο που μέχρι τώρα εμείς διαβάζαμε. Και οι άνθρωποι θα υποταχθούν εύκολα σ’ αυτό, γιατί θα τους αρέσει πάρα πολύ και θα τα δεχθούν αυτά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα αυτά.

Άς αγοράσουμε όλοι μια Καινή Διαθήκη, μια Αγία Γραφή και να την έχουμε στα σπίτια μας. Μόνο που να μην την έχουμε σκονισμένη μέσα στις βιβλιοθήκες μας. Μην το κάνουμε σαν ένα παιδάκι που μια φορά εκεί που έπαιζε ανάμεσα στα διάφορα παιχνίδια, βρήκε ένα βιβλίο καλοδεμένο στην άκρη πεταμένο. Το παίρνει αυτό λοιπόν και το δίνει στην μαμά του ρωτώντας την: «Μαμά τι είναι αυτό;». «Αυτό παιδάκι μου είναι το βιβλίο του Θεού». «Και γιατί μαμά το έχουμε εκεί πέρα;» «Άστο παιδάκι μου εκεί, άστο δεν πειράζει. «Μα είναι σκονισμένο μαμά». «Άστο παιδάκι μου εκεί πέρα», του λέει η μαμά του η έξυπνη. «Μαμά, αφού εμείς δεν το διαβάζουμε και αντί να είναι σκονισμένο, γιατί δεν το στέλνουμε πίσω στο Θεό, να το δώσει σε κανέναν άλλο άνθρωπο, που θα θέλει να μάθει τον λόγο Του;», την ρώτησε το παιδί. Βουβάθηκε η μάνα.
Εύχομαι να μην γίνεται αυτό και στα δικά μας τα σπίτια! Άς πάρουμε όλοι μια Καινή Διαθήκη. Θα δείτε τι ρόλο θα παίξει σε λίγο. Θα ξέρουμε την αλήθεια!