Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Σατανικές προφητείες μέσω των ταινιών του hollywood, που τα βλέπουμε να υλοποιούνται

Συνομωσία των ILLUMINATI – ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ και εμπλοκή τους στο θανατηφόρο«δυστύχημα» πού έγινε στις 29/9/2016 στον σιδηροδρομικό σταθμό HOBOKEN στο Νιού Τζέρσεϋ των Ηνωμένων Πολιτειών, με θύματα μια μητέρα 35 χρονών και 108 τραυματίες, οι περισσότεροι πάρα πολύ σοβαρά. 


Είναι πραγματικά συγκλονιστικά τα ντοκουμέντα.

Πιο συγκεκριμένα. Στην ταινία “ Knowing “ που κυκλοφόρησε το 2009 με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Nicolas Cage το σενάριο είναι το εξής….. 

1958: στην τελετή αγιασμού ενός σχολείου, οι μαθητές κάνουν διάφορες ζωγραφιές, με σκοπό να αποθηκευτούν σε μια χρονοκάψουλα. Μια μαθήτρια όμως γεμίζει την κόλλα της με αμέτρητους τυχαίους αριθμούς. 

2008: το συγκεκριμένο σχέδιο της νεαρής μαθήτριας πέφτει στα χέρια του μικρού Κάλεμπ. Ο πατέρας του, καθηγητής στο επάγγελμα, θα είναι αυτός που θα ανακαλύψει ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα προβλέπει με εξαιρετική ακρίβεια τις ημερομηνίες, τους θανάτους και τις συντεταγμένες όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών. Ενώ ο καθηγητής ξεδιπλώνει το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης, συνειδητοποιεί ότι το συγκεκριμένο σχέδιο προβλέπει και τρία γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ακόμη και στα οποία εμπλέκονται αυτός και ο γιος του.

Το συγκλονιστικό είναι ότι αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στην συγκεκριμένη ταινία , συμβαίνουν μετά από λίγο καιρό και στην πραγματικότητα. 
Άς σταθούμε σε δυο συγκεκριμένα σημεία…… 

1ο Σημείο : Στην ταινία βλέπουμε να δείχνει πως έγινε μια έκρηξη σε μια πλατφόρμα πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού , και έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας , στις 20 Απριλίου 2010συνέβει στην πραγματικότητα στον κόλπο του Μεξικού έκρηξη σε πλατφόρμα πετρελαίου της BP με 11 θύματα

2ο Σημείο : Στην ταινία βλέπουμε να γίνεται ένα καταστροφικό ατύχημα σε σταθμό τρένου στην Αμερική . Πιο συγκεκριμένα στο χαρτί που υπάρχουν τα προφητικά νούμερα οι συντεταγμένες οδηγούν το σημείο που διασταυρώνονται οι οδοί Lafayette St και Worth. St στην Νέα Υόρκη


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση

Φωτό από την ταινία "Knowing" 2009
Και στα δύο αυτά γεγονότα στο έργο έχουμε την εμφάνιση του αριθμού 666.


Το συγκλονιστικό που αποκαλύπτεται με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού είναι το εξής…. 

Αν ενώσουμε με μια γραμμή τα εξής σημεία, την γωνία που διασταυρώνονται οι οδοί Lafayette .St και Worth.St που βλέπουμε στην ταινία, με το σημείο που ήταν οι δίδυμοι πύργοι στο World Trade Center και το σημείο που είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός Hoboken στο Νιού Τζέρσευ των Η.Π.Α που έγινε στην πραγματικότητα το φοβερό αυτό “δυστύχημα” με το τρένο στις 29/9/2016, περίπου δηλαδή 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας " Knowing " σχηματίζεται ένα τρίγωνο που το συνολικό μήκος των πλευρών του είναι 6,66 Χιλιόμετρα. 

Κάντε κλίκ για μεγένθυση
Κάντε κλίκ για μεγένθυνση

Το ανησυχητικό είναι πως το ατύχημα με το τρένο στο έργο ήταν το τελευταίο γεγονός πριν την διάσωση των “ Εκλεκτών “ από τουςILLUMINATI – Πεφωτισμένους και την καταστροφή της Γης από Ηλιακή καταιγίδα 

Η ταινία “ Knowing “ τελικά δεν είναι μια απλή ταινία , αλλά είναι ένα μήνυμα κρυπτογραφημένο από τους ILLUMINATI - Πεφωτισμένους.
Ενημερώστε-κοινοποιήστε
πηγή: http://neataksi.blogspot.gr/