Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Παγκόσμια «εκστρατεία»: Αρνούνται την Σταύρωση του Χριστού

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, τα μέσα ενημέρωσης της παγκόσμιας διαπλοκής ασχολούνται με τον Χριστό, προκειμένου να απομακρύνουν κόσμο από την Αλήθεια, προσεγγίζοντας πάνω τους περισσότερη προσοχή.

Η νέα θεωρία που αναπτύχθηκε σε ντοκιμαντέρ του BBC πριν μερικά χρόνια, επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, με την μορφή «παγκόσμιας εκστρατείας» στα σπίτια τηλεθεατών.

Σύμφωνα με αυτή, ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε αλλά πέρασε δεκαετίες ολόκληρες ταξιδεύοντας στον κόσμο μέχρι τελικά να καταλήξει στον ναό Roza Bal στο Σριναγκάρ του Κασμίρ, όπου και έμεινε μέχρι τον θάνατό του.

Το ντοκιμαντέρ προβάλλει και τοπικές ιστορίες που υποστηρίζουν τα παραπάνω και αναφέρουν ότι ο Ιησούς πέθανε δήθεν στην κοιλάδα του Κασμίρ σε ηλικία των 80 ετών.

Μία μας λένε ότι δεν υπήρξε, την άλλη Τον παρουσιάζουν με οικογένεια και τώρα τον δείχνουν ως βουδιστή μοναχό.

Όλα εκτός από την Αλήθεια!

Κάνουν μάλιστα αναφορές γίνεται και στο διάστημα για το οποίο δεν έχουν αποκαλυφθεί ιστορικά στοιχεία για τη ζωή του Ιησού, δηλαδή από την ηλικία των 13 ετών μέχρι τα 29.

Όπως τονίζεται μάλιστα αυτή ήταν η περίοδος που ο Ιησούς άρχισε να δέχεται τις πρώτες επιρροές από τον Βουδισμό.

Αρνούνται την Σταύρωση του Χριστού και τον παρουσιάζουν ως «βουδιστή μοναχό που πέρασε πολλά χρόνια διδάσκοντας σε πολλές μεγάλες πόλεις μέχρι που κατέφυγε στα Ιμαλάια για να συνεχίσει εκεί τις σπουδές του στον Βουδισμό», ενώ άλλοι κάνουν λόγο για εγκατάσταση του Χριστού σε μία περιοχή του Πακιστάν.